Final Fantasy XV, et av de mest etterlengtede spillene i 2016

Final Fantasy XV det vil bli utgitt for PS4 og Xbox One Det har vært et av spillene som Square Enix More har forsinket utgivelsesdatoen, og har til og med navngitt med forskjellige titler og gitt ut trailere som de senere har forkastet detaljer eller karakterer fra. Siden dette videospillet ble kunngjort for mer enn åtte år siden, med navnet Final Fantasy Versus XIII, et spill som skulle komme ut kort tid etter Final Fantasy XIII, har det blitt forsinket og endret. Selv om det japanske selskapet heldigvis har forsikret at lanseringsdatoen vil være i 2016, selv om vi fortsatt ikke vet nøyaktig dag og måned.

Dette spillet har lagt igjen turnbasert kamp, ​​fordi selv om Final Fantasy XIII prøvde å innovere med en annen og mer dynamisk turnbasert kamp, ​​vil denne nye utgivelsen være helt Action RPG, noe ganske likt Kingdom Hearts-sagaen, fra samme selskap. Det er klart i dette tilfellet det vil se mer fargerikt og detaljert ut, både bevegelsene og samarbeidshandlingene mellom de allierte i gruppen, og detaljene angående bevegelse av hår eller klær, ettersom det er et mer realistisk skjærespill, men grunnlaget fortsetter å være den samme, bringe en mer vestlig og dynamisk spillestil til Final Fantasy-sagaen, noe som skuffer og like gleder fansen, siden nostalgikere fortsetter å tro at det er dette som gjorde sagaen berømt, og at Man bør se etter en attraktiv og fornyet måte å fortsette med denne mekanikeren i stedet for å endre den til en annen som allerede er ganske populær i Western Hack ‘n Slash-spill, mens andre mener at fortiden må etterlates og sagaene om rollespill som er mest populært i tiden.

Final Fantasy XV, vi forklarer nyheten om at dette etterlengtede spillet opphører

Final Fantasy XV

På den ene siden ser vi at selv om utformingen av hovedpersonen er attraktiv og at den er i tråd med sagaens stil, er alliertes utseende, selv om det ikke er dårlig, noe ‘normal’, da fans er vant til entallige karakterer med slående aspekter. og godt differensiert mellom dem, enten av det slående utseendet eller klærne. Imidlertid er det ikke overraskende at hvis det er ment å gi en mørkere og mer realistisk tone til spillet, er det normalt å la den ekstravagante estetikken til side, selv om fansen håper at i de følgende installasjonene av sagaen vil dette aspektet bli tatt opp litt.

Final Fantasy XV, vi forklarer nyheten om at dette etterlengtede spillet opphørerFinal Fantasy XV, vi forklarer nyheten om at dette etterlengtede spillet opphører

Angående historie, Final Fantasy XV Det fører oss til kongeriket Lucis der en tid med gjensidig fred hersker med Niflheim. Under denne antatte ikke-aggresjonen bestemmer Niflheim å sette i gang en invasjon som vil endre historiens gang. FFXV legger spilleren i skoene til Prince Noctis og hans lojalister Gladio, Ignis, Prompto og Cor for å fortsette å forklare Fabula Nova Crystallis ‘verden og alt rundt henne. Denne gangen vil det være på tide å forsvare kongeriket Lucis og dets dyrebare skatt, den siste av de fire krystaller, som de tre andre store nasjonene ikke har klart å forsvare.

Final Fantasy XV, vi forklarer nyheten om at dette etterlengtede spillet opphører

En av nyhetene som overrasket mest, var bekreftelsen på at Testuya Nomura forlot retningen for prosjektet. Halv overraskelse, i det minste. Med Kingdom Hearts III allerede avduket og Square Enix ‘hastverk med å ikke eviggjøre sine store prosjekter på hjemmekonsoll, noe som kan sette prestisje for hans mest ikoniske sagaer, er det fornuftig at han ønsker å fremskynde Soras neste eventyr. I Final Fantasy XV er ikke tilstedeværelsen av Nomura lenger så nødvendig, og derfor vil Hajime Tabata –Final Fantasy Type-0 – ha ansvaret for å dirigere det som gjenstår til det er fullført.

En annen detalj i dette spillet som fans virkelig har likt, er at denne Final Fantasy XV vender tilbake til sin opprinnelse med en helt åpen verden der vi kan vandre gjennom byer, skoger, fjell, etc. Siden den lineære komponenten er det som tiltrakk seg mest kritikk av Final Fantasy XIII og oppfølgerne, ga denne nyheten fansen håp om å spille spill som de de likte i barndommen, men med et mer enn tydelig generasjonssprang .

Kilde: Vandal