Finn et sikkerhetsbrudd på iOS og vinn 3 millioner dollar!

Finn et sikkerhetsbrudd på iOS og vinn 3 millioner dollar!

iOS hevder å være en av mest lufttette og sikre operativsystemer av alle. Bevis for dette er kontroversene som alltid har blitt generert med sikkerhetsstyrkene og gjerningsmennene til kriminelle handlinger. FBI var på nippet til Apple på grunn av låsningen av iPhone 5c av forfatteren av massakren i San Bernardino.

Og Apples stahet med å gjøre disse kroppene lettere å jobbe med har ført til voldsomme diskusjoner. Det siste er salg av noen bokser som kan få tilgang til en hvilken som helst iPhone, kjent som GrayKey, og den påfølgende responsen fra de fra Cupertino. Kom igjen, sikkerhet skaper interesse og hvorfor nekter det, penger.

Det kan interessere deg | GrayKey Security Gap oppdaget: Alle kan låse opp iPhone nå

Som et bevis på dette tilbyr et selskap med base i De forente arabiske emirater og kalles Crowdfense, en heidundrende 3 millioner euro til alle som er i stand til å krenke iOS, men veddemålet går opp, siden hun ikke bare prøver å finne hull i dette systemet, men i MacOS, Android og Windows.

“Vi fokuserer på verktøy som er ment å utføre lovhåndhevelse eller etterretningsaktiviteter, ikke for å ødelegge systemenes funksjonalitet og effektivitet”

Og hva kan være målet for et selskap med denne belønningen? Vel, veldig tydelig, få mer overskudd. For dette nøler de ikke med selge dataene innhentet til rettshåndhevingsbyråer, så vel som etterretningstjenestene. For øyeblikket de har et tildelt budsjett på 10 millioner dollar, er det ikke kjent om det kommer til kort eller ikke. Alt vil avhenge av styrken til disse systemene og evnen til den som har til hensikt å oppnå det.

via | 9to5Mac