Finn min iPad / iPhone inkluderer nye funksjoner i iOS 7

Å finne min iPhone / iPad eller Finn min iPhone / iPad er en av de store sikkerhetsfunksjonene som har blitt introdusert siden lanseringen av iOS. Apple-appen lar oss finne enheten vår når vi ikke finner denJa, vi må ha en annen iOS-enhet eller få tilgang til via iCloud.com for å kunne bruke denne funksjonen.

Det er virkelig et flott verktøy, det lar deg ikke bare finne enheten din og plassere den nøyaktig på et kart (i tilfelle den er koblet til et nettverk), men den lar deg også send en melding, blokker den eller slett alle dataene eksternt. Har applikasjonen rom for forbedringer? Ja, på iOS7.

Å finne min iPhone / iPad vil være sikrere i iOS 7 siden det ikke tillater å deaktivere funksjonen til tredjepart

Selv om funksjonen til å lokalisere plasseringen til den tapte enheten vår virkelig er nyttig, er det lite nyttig hvis din iPad eller iPhone ikke er beskyttet av et passord, og personen som har fått den vet om eksistensen av Finn min iPad. Nå som ulike medier som har hatt tilgang til tjenesten i iOS 7 ser ut til å bekrefte, vil alt dette endre seg.

For øyeblikket, hvis vi ønsker å aktivere “Finn min iPad” -funksjon på nettbrettet vårt, må vi bare starte den fra enhetsinnstillingene. Men på samme måte som å aktivere den er ekstremt enkel, så er å slå den av. Vel, vi trenger bare å slå av servicebryteren som er i innstillinger, og automatisk blir enheten vår koblet helt ut.

iOS-7-finne-meg-iphone

Heldigvis, i iOS 7, vil brukere ha et nytt trinn for å beskytte sikkerheten til iDevice. Det vil ikke være så lett å deaktivere funksjonen nå vi må oppgi Apple-ID-en vår. Ja, det var så enkelt som det, men det ser ut til at Apple ikke hadde lagt merke til før nå. Så hvis noen bedrageri griper seg inn på iPad-en din, vil tyven ikke lenger være i stand til å deaktivere posisjonssporen.

Som de sier i Padgadget, vil den kriminelle alltid kunne slå av enheten, men det er veldig sannsynlig at hvis vi finner ut av det raskt og tyven ikke har veldig omfattende kunnskaper om enheten, kan vi finne den før den blir realisert.

Bruker du denne funksjonen på iPad-en? Har det tjent deg ved noen anledning til å gjenopprette enheten? Del dine meninger med oss.