Finn mine venner vil lage et kvalitativt sprang med iOS 6

Apple avduket Find My Friends i fjor høst under grunntonen der iPhone 4S var stjernen. Lik Google Latitude, applikasjonen bruker GPS og WiFi triangulering for å finne enheten og finne den nøyaktig på et kart.

Du vil være enig i at den så langt ikke har fått mye bruk, selv om plattformen har veldig gode ideer. Det ser ut til at Apple ønsker å starte det på nytt med en ansiktsløftning i iOS 6, sammen med et posisjonsbasert varslingssystem.

MacWorld siterer strøm motta en melding når barna dine forlater skolen, eller når de kommer hjem. Selvfølgelig har den sporte brukeren total vilje til å aktivere eller deaktivere sin stilling, hvis han vil ha noe privatliv.

Sannheten er at ideen er enkel og ikke ser dårlig ut. Hovedproblemet med Finn mine venner er at det bare er tilgjengelig for Apple-enheter og det folk er ganske motvillige til å dele sin umiddelbare beliggenhet, selv med dine nærmeste venner og familie.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog