Finn ut hvordan Picasso ville ha påvirket Apples designstil

Apple, som Picasso, fokuserer på enkelhet for å lage enhetene sine

I dag vi kan betrakte eplebedriften som det eneste teknologiselskapet som kan sammenlignes med Pablo Picasso selv. Det var i en klasse i det interne opplæringsprogrammet til Cupertinos eget selskap, det såkalte Apple University, hvor instruktøren sammenliknet de 11 litografiene til “El Toro” av Picasso med måten selskapet lager sine enheter på som iPhone. , iPad, iMac og til og med tilbehør som musen.

New York Times har hatt muligheten til å snakke med tre studenter av Apple University, en institusjon selskapet opprettet for å forevige Apples bedriftskultur og Steve Jobs ’tankesett, det samme som har gjort selskapet i sin nåværende stilling. Utvilsomt er det en ting som slår oss, og det er sammenligningen som en av instruktørene laget på måten å jobbe på design med den spanske maleren Pablo Picasso.

eple-picasso

Forholdet er veldig tydelig, og det er det merkevaredesignere fokuserer all sin innsats på enkelhet for å lage sine enheter, noe Picasso håndterte perfekt med å fjerne detaljer for å skape gode kunstverk.

Leksjoner basert på virkelige selskapssaker

På denne måten studenter fra Apple University lære med real-case-baserte leksjoner og store forretningsavgjørelser som selskapet har måttet ta gjennom sin historie frem til i dag. Disse klassene lærer deg hvordan du tar vanskelige og viktige beslutninger.Og hvilken bedre måte å gjøre det på enn ved å bruke noen av de viktigste beslutningene som selskapet måtte ta og som satte kurs.

Et av eksemplene kommentert av disse tidligere studentene er beslutningen om gjøre iTunes-kompatibel med Windows, faktum som skutt salget av iPod til hele verdens bredde.

eple-picasso-2

Vi kan ikke overse et annet eksempel på hva studenter lærer når de er i denne treningsfasen ved Apple University, er å gjøre ting så enkelt som mulig. For disse timene De henvender seg til Picasso og hans måte å forenkle en tegning uten at den mister basen, som vi ser i “El Toro”, som består av totalt 11 litografier der vi ser en utrolig evolusjon fra den mest komplekse til den enkleste uten å miste essensen.

Det samme kan lett brukes på selskapets produkter., må du bare se hvordan datamus, iPhone eller Mac har utviklet seg. Videre, hvis merkevaren skiller seg ut for en ting, er det for å tilby produkter med en rekke funksjoner uten å være kompliserte.

evolusjon-of-imac

Selskapets taushetsplikt når til og med Apple University

Det amerikanske selskapet har alltid prøvd å holde alt de kan hemmelig, og i tilfelle Apple University skulle det ikke bli annerledes. Videre har disse tre studentene bedt som betingelse for å snakke med pressen om at identiteten deres ikke blir avslørt.

Blant annet forteller de The New York Times at selskapet tar seg av den minste detalj av alt. Klassene er amfiformet og de blir ivaretatt maksimalt, og ifølge de kommenterer “Selv toalettpapiret er fint”. På den annen side skal det bemerkes at selskapet er selv ansvarlig for å generere agendaen for studentene / de ansatte og hver stilling ville ha sin egen serie skreddersydde kurs og klasser.