Finn ut hvordan Siri Eyes Free fungerer i Chevrolets nye annonse

Chevrolet har lansert en ny annonseringsplass med fokus på Siri Eyes Free

Vi har visst lenge at Apple har planer om det integrer iOS stemmeassistent i biler slik at brukeren kan betjene smarttelefonen sin på en trygg måte. På denne måten finner vi Siri Eyes Free, en teknologi introdusert i 2012 som lar bilprodusenter utvikle et system som kan samhandle med iPhone uten å berøre den, ganske enkelt ved å kontrollere den med stemmen vår gjennom Siri, den velkjente virtuelle assistenten til det amerikanske selskapet.

Det virker som om en stor bilprodusent som f.eks Chevrolet har allerede alt klart og har integrert Siri Eyes Free i noen av sine neste bilmodeller, Som vi kan se i den nye kunngjøringen som ble lansert av produsenten, selv om det ikke er første gang den viser oss hvordan det fungerer siden de i mars i fjor publiserte en kunngjøring der de viste en liten forhåndsvisning.

siri-øyne-fri-chevrolet

Som de sier på annonseringsplassen, Chevrolet vil integrere denne teknologien i nye bilmodeller, selv om den ikke har spesifisert om den vil gjøre det i hele eller bare i noen, må vi se hva som skjer. I den ser vi hvordan Siri Eyes Free fungerer når vi leser tekstmeldingene som vi har på iPhone uten å måtte ta blikket av veien, en virkelig nyttig funksjon, men som kan spille et triks på oss og gjøre at vi får en dårlig drink som det skjer med annonsedriveren.

Siri Eyes Free reduserer distraksjoner bak rattet

Siri Eyes Free er en teknologi som er designet for å kunne bruk alle iPhone-funksjonene som Siri er i stand til uten å distrahere driveren for eksempel: ringe noen, velg og spill musikk, skriv tekstmeldinger, bruk kart, få adressen til et sted eller sjekk kalenderen blant annet, alle sammen, selvfølgelig, uten å se på telefonen, en dårlig gest som mange ofte gjør mens de er bak rattet.

Det må sies at det er veldig enkelt å aktivere Siri Eyes Free i den nye Chevrolet en knapp på rattet at å trykke på den starter den virtuelle stemmeassistenten. Et annet poeng som de kommenterer fra iSpazio som må fremheves, er det Siri Eyes Free fungerer uten at skjermen på iOS-enheten vår slås på, unngå mulige forstyrrelser fra føreren.

Uten tvil, et stort skritt fremover som sikkert vil tillate oss å fortsette å se større integrasjon av iOS i biler. Tror du folk vil dra fordel av integrasjonen av Siri i biler?