free estadisticas Saltar al contenido

Finn ut om presserende nyheter med Breaking News

abril 26, 2020

Hvis du vil være oppdatert med alle nyhetene som skjer i verden, eller du bare vil bli informert om hva du trenger eller hva som skjer i byen din, vil Breaking News + for iPhone og iPad gi deg alt du trenger. Med denne gratis applikasjonen vil du være oppdatert med alle de viktigste nyhetene, og du kan dele dem med vennene dine på sosiale nettverk, i tillegg til å administrere innholdet som interesserer deg mest, slik at applikasjonen, litt etter litt, får vite hva som interesserer deg mest, for å justere innholdet.

Få alle de siste nyhetene med Breaking News +

Vi liker alle å bli informert om hva som skjer rundt oss eller de viktigste hendelsene i dagen og noen ganger må vi informere oss selv ved å lese flere aviser, selv om disse ikke er som dagens orden som Breaking News +, eller det er nødvendig å lese flere medier, hvis vi ikke bruker en RSS-leser med Feedly for å informere oss om det viktigste.

Få alle de siste nyhetene med Breaking News +

Denne applikasjonen er noe som en nyhetsleser som kontinuerlig blir oppdatert, og du vil bli informert om alt som skjer i verden, med de viktigste nyhetene og hendelsene. Men ikke bare er det, siden kan du administrere nyhetene som interesserer deg mest, slik at applikasjonen vet hva som interesserer deg mest eller sjekk hva som skjer rundt deg, i byen din, takket være en spesifikk seksjon for det.

Få alle de siste nyhetene med Breaking News +

Også Breaking News + Den har en seksjon kalt "Whoa" hvor du finner de mest sjokkerende nyhetene eller de som forårsaker mest oppsving i applikasjonen, og at brukerne selv har katalogisert for det formålet gjennom "Whoa" -knappen som inkluderer hver nyhet. Alt sammen med en multimediaseksjon hvor du kan finne bilder og videoer som følger med nyhetene. Men det er ikke alt, siden med Breaking News + vil du kunne dele nyhetene som interesserer deg mest med kontaktene dine eller på sosiale nettverk, i tillegg til å motta forskjellige varsler hver gang en ny nyhet dukker opp, for å være oppdatert til enhver tid.

Her er noen flere ting du kan gjøre med Breaking News + for iPhone og iPad:

Få alle de siste nyhetene med Breaking News +

  • Nyhet: Breaking news også på Apple Watch.
  • Se livevideoer fra scenen.
  • Se nyhetene eller hendelsene som skjer i nærheten av ditt sted, hvor som helst i verden.
  • Motta et nærhetsvarsel når det skjer en nyhet som ligger i nærheten av stedet ditt.
  • Legg til favorittstemene dine slik at applikasjonen vet hva du liker og må vise.
  • Skjul historier som ikke interesserer deg, med et enkelt trykk på skjermen.
  • Informer vennene dine via Facebook, Twitter, tekstmeldinger eller e-post.

Det beste med Breaking News + er at du får tilgang til alle disse funksjonene uten å måtte registrere deg.. I tillegg har applikasjonen mottatt en oppdatering som forbedrer ytelsen, løser noen problemer når du åpner Twitter-koblinger, og nå kan du deaktivere nedlasting av multimediainnhold automatisk, i tilfelle du vil lagre data på iPhone-tilkoblingen din.

Last ned Breaking News + for iPhone og iPad

Hvis du vil laste ned applikasjonen fra App Store for iPhone eller iPad, har den også en versjon for Apple Watch, kan du gjøre det fra følgende nedlastningsknapp. Søknaden er gratis og viser nyhetene på engelsk. Videre er Breaking News også tilgjengelig på Android.

Mens vi venter på at Apple News kommer med neste iOS 9-versjon, kan du bruke dette kraftige programmet for å holde deg oppdatert med alt som skjer i verden, i øyeblikket. Har du brukt Breaking News +? Du kan fortelle oss om din erfaring med applikasjonen i kommentarene og hva du tror er det som skiller seg mest ut ved det.