Fire Emblem Fates, et av de mest etterlengtede taktiske RPG-spillene i 2016

Det er mindre tid for den blir utgitt Brannemblem Skjebner, et av de mest etterlengtede Nintendo 3DS-spillene for fans av rollen og den taktiske rpg-en som vil bli utgitt på 20. mai i Spania, og denne gangen vil det bli tredoblet. Denne spillsagaen har denne gangen bestemt seg for å bruke et format som ligner det på Pokemon-spill, siden det kommer ut i to versjoner, Erobring og Birthright, hvert spill er en komplett historie der vi kan se perspektivet til hvert av de to kongedømmene som er i krig.

Fire Emblem Skjebner, forhåndsvisninger og plott av et av de mest etterlengtede spillene i 2016

Fire Emblem Skjebner et av de mest etterlengtede spillene i 2016

I dette nye avdraget av Brann-emblem, din tilpassede avatar er hovedhelten. Du vil ha på din kommando en hær av riddere, tryllekunstnere, bueskyttere og mange flere yrker i de mest taktiske kampene i seriens historie. Hvert våpen og enhetstype har fordeler og ulemper som du bør være klar over når du står overfor hver fiende. Som vanlig i denne serien med spill, når allierte kjemper sammen på slagmarken, hjelper de hverandre, og blokkerer fiendtlige angrep som ble rettet mot partneren, eller kombinerer et dobbeltangrep av de to allierte i samme sving. Å bygge relasjoner er nøkkelen; Jo mer dine allierte kjemper sammen, desto mer øker måleren som representerer tilhørigheten mellom dem, noe som vil gjøre at de kjemper bedre sammen og også øker deres attributter i kamp mye mer.

I historien til Brannemblem Skjebner vi ser hvordan to riker er i ferd med å inngå i kamp. Avhengig av hvilken versjon du kjøper, vil du velge den ene eller den andre siden, men karakteren din vil fortsette å være følelsesmessig delt mellom de to familiene, da du vil være en arving etter Hoshido som har vokst opp blant nohria-kongelige. Hvis du velger banen til Birthright, må du møte den korrupte kongen av Nohr sammen med en familie av fremmede. Hvis du bestemmer deg for å følge Erobremsens vei, må du kjempe for å endre skjebnen til ditt rike innenfra.

Fire Emblem Skjebner, forhåndsvisninger og plott av et av de mest etterlengtede spillene i 2016Fire Emblem Skjebner, forhåndsvisninger og plott av et av de mest etterlengtede spillene i 2016

Men hvorfor snakker vi om at dette spillet blir tredoblet? For i tillegg til å kunne kjøpe de to fysiske versjonene, vil det være en tredje historie som heter Åpenbaringen at vi kan kjøpe og laste ned som DLC hvis vi har anskaffet et av de to spillene og har klart å fullføre kapittel 6 av en av disse to versjonene.

Kilde: Offisiell side