Fire Emblem Fates Revelation: Analyse av utfallet av en trilogi

Han Fredag ​​20. mai de to utgavene av Fire Emblem Fates vil bli utgitt, Lineage og Erobring i vårt land, selv om de som har reservert det på forhånd, vil kunne glede seg over det en dag før premieren, men det er en tredje utgave som kommer ut ved siden av disse litt senere, 9. juni, Fire Emblem Fates Revelation, som kan kjøpes digitalt fra Nintendo 3DS så snart denne datoen kommer, og du har nådd kapittelet i en av de to utgavene. Og i dag skal vi snakke litt om dette tredje avdraget, som selv om det ved første øyekast kan virke som en enkel DLC med lagt innhold, langt fra er det.

Nintendo gjorde det allerede klart at Fates-trilogien besto av tre uavhengige videospill, hver med innholdet. De lyver ikke. Åpenbaring er den beste demonstrasjonen, en tittel ikke bare på høyden av de to andre, men klarer å differensiere seg både fortellende og i spillbare saker. Intelligent Systems advarer når vi kommer til kapittel 6, når vi kan velge mellom de tre banene: “Ikke fortsett hvis du ikke har spilt Lineage eller Conquest ennå.” Nå forstår vi det. Åpenbaringen fungerer som en nedleggelse, forklarer mange ting på historienivå. Noen av dem blir ikke helt forstått hvis vi ikke tidligere har gått igjennom å forsvare Hoshido og Nohrs sak. Skjønt, i dette avdraget er ikke hovedpersonene de samme, og situasjonene er heller ikke.

Fire Emblem Fates Revelation, analyse av den tredje delen av en rollespill- og strategitrilogi for Nintendo 3DS

Fire Emblem Fates Revelation: The Best of Lineage and Conquest

Det interessante med Fire Emblem Fates Revelation er at den kombinerer Rage og Conquest-enheter for vår strategiske kamp på slagmarken. I det første er fokuset mer orientalsk, samuraienes verden. Det andre er spredt av føydal estetikk, middelalderske vestlige riddere. I dette nedlastbare innholdet slår de seg sammen, og på alle måter.

Fire Emblem Fates Revelation, analyse av den tredje delen av en rollespill- og strategitrilogi for Nintendo 3DS

Støtte Hoshido, siden av samuraiene, eller Nohr, siden av middelalderens riddere? Åpenbaringens løsning er å kaste ned midtstien, som er veldig interessant og laster inn plottet fra en mye dypere og mer utviklet bakgrunn. Vi merker det i kamper, og blander enheter fra en familie til en annen når vi går videre. I «Mi Castillo», å kunne bygge konstruksjoner på begge sider, uten begrensninger. I forhold er det mulig å matche karakterer fra forskjellige familier. Dette videospillet er som den endelige testen for spillerne. Når de først har oppdaget hver kampanje hver for seg, får de denne tilnærmingen, en til for å utnytte de samlede styrkene i de to leirene. Det er en sum av innholdet.

Resultatet er en varig tittel som du kan overvinne på 25-30 timer uten å gå for fort, og legge til mer enn ti timer til de som vil fullføre det hundre prosent. Blant alle spillene har vi derfor rundt 100 timer med innhold, noe som ikke er verst for en trilogi som finner det endelige resultatet i Åpenbaringen. Det er verket som binder alle ender, noe som prikken over i’en på en lang og godt utformet historie.