contadores Saltar al contenido

Fire Emblem: Heroes legger til et månedlig abonnement – dette er alt det inkluderer

Feh Pass

Mikro-transaksjoner i mobilapplikasjoner er ikke noe nytt. Vi har bodd hos dem i mange år, og med god bruk tillater de å beholde utviklerne og gi dem den fortjente inntekten for deres konstante arbeid. Imidlertid har vi også andre tilfeller hvor det ikke er så klart om de er en god idé eller ikke. For eksempel i mobilspillene til de store utviklerne, hvor det noen ganger blir misbrukt av denne typen betalinger.

Fire Emblem: Heroes er et spill utgitt av Nintendo som har vært på markedet en stund. Over tid har det blitt en av de mest suksessrike selskapet har gitt ut siden det begynte sin reise med Super Mario Run. Imidlertid har det ikke vært før nå, i tillegg til mikrotransaksjoner som spillet allerede hadde, har introdusert et månedlig abonnement kalt Pass Feh, og sannheten er at det er vanskelig å vurdere om det virkelig var nødvendig.

Dette abonnementet er tilgjengelig for tilsvarende $ 9,49 per måned siden 5. februar inkluderer det fordeler som: tilgang til de såkalte “skinnende heltene”, med eksklusive aspekter og forbedret statistikk, spesielle oppdrag og muligheten for å ha inntil tre stevningsstevner. Disse fordelene er blitt samlet i en video som Nintendo selv har delt på sin YouTube-kanal for å rapportere endringene som er blitt brukt på spillet.

Det kan interessere deg | Distribuer strategien din i Fire Emblem Heroes

Disse fordelene gjelder selvfølgelig ikke for alle spillmodus, ettersom en viss ordre må opprettholdes i spill for å forhindre at spillet blir en absolutt betal-for-vinn. Dette betyr imidlertid ikke at det blir tilbudt et abonnement med en ganske høy pris, enda høyere enn det videostreamingsplattformer ber om, for å få fordeler i et mobilspill. For selskapet vil det selvfølgelig være veldig lønnsomt, men det virker ikke spesielt attraktivt for brukeren.