Fitbit er oppdatert på iOS

Oppdateringen av Fitbit for iOS har vært veldig spesiell, siden den har det særpreget at det nå ikke er nødvendig å kjøpe bandet for å kunne bruke programmet ordentlig.

Det vi liker med Fitbit Flex er at det er en fleksibel applikasjon som er basert på bruk av et håndleddet skritteller som registrerer bevegelser på samme måte som Nike Fuelband eller Jawbone Up gjør. Den omtrentlige verdien av dette produktet Det er omtrent $ 132 dollar å endre, og det den gjør er å lenke til applikasjonen for å registrere treningsrutinen vår.

Fitbit, iOS-applikasjon

Til tross for det foregående, med oppdateringen som er mottatt for iOS, trenger Fitbit ikke å kjøpe armbåndet for å bruke programmet. De som har kjøpt det, vennligst ikke avbryt kjøpet ennå og fortsett å lese.

De som vil kunne bruke systemet uten å måtte kjøpe armbåndet, vil bare være eiere av en Apple-mobil med en 64-biters A7-prosessor og en M7-co-prosessor, så det kan bare brukes på iPhone S5, iPad Air og iPad mini 2 Retina Noen tvil om hvorfor det kommersielle tiltaket?

Visst vil det være noen som umiddelbart vil spørre seg selv: Kan jeg gå for å gjøre gymnastikk med nettbrettet i hendene? Svaret trenger ikke mange svinger, så tynn og behagelig som bruken av en iPad Air er, vi synes ikke det er verdt å prøve å til og med gjøre treningsrutinen med den på slep.

Sensoren som inkluderer den nye Apple-teknologien gjør det mulig for enheten vi bruker (en av de allerede nevnte), å gjenskape driften av Fitbit-armbåndet på en slik måte at kjøpet kan dispenseres. Funksjonene “Mobile Track” lar deg telle trinnene vi tar, kilometerne vi har reist og kaloriene vi har brent. Utrolig, ikke sant?

Det kan forventes at selv når de nye Apple-enhetene fungerer veldig bra og alt kommer til orde med jungeltelegrafen, vil du ikke ha en like opplevelse uten armbåndet som markedsføres, selv om det er et skritt som i stor grad hjelper nye brukere å sette seg inn i applikasjonen, bli vant til den og senere ta et skritt for å få tak i en gadget som lar deg få bedre kontoer enn med sensorene på telefonen.

Fitbit 2.1-versjonen er tilgjengelig akkurat nå i iOS-butikken – Apple Store, slik at de interesserte kan laste den ned fra lenken vi la ved.