Flere bilder av iPhone 5s fra Kina

I dag skal vi fortsette å snakke om hva som er et av de neste mysteriene som skal løses, og som vi til slutt snart skal vite sannheten om. Selv om Apple ikke snakker, har vi imidlertid ikke noe annet valg enn å gjenkjenne ryktene som kommer gjennom nettverket. I dette tilfellet viser vi til flere bilder som viser oss sannsynlig iPhone 5s, og jeg sier sannsynlig fordi det fortsatt er rykter, Selv om det å vite at de er filtrert fra Kina, der det må huskes at Apple setter sammen og monterer produktene, synes jeg i dette tilfellet noe interessant å gi det enda et poeng av troverdighet.

I alle fall, mest sannsynlig, som vi har fortalt deg av utviklingen av de forskjellige betafasene til iOS, er at iPhone 5s vil bli lansert på et arrangement i september, så vi vil ikke ha noe mer offisielt før godt forbi sommeren. I det minste, hvis alt fortsetter som Apple har brukt oss til, for selv om vi ikke kan ta det for gitt, så langt har det alltid vært slik.

I alle fall hvis disse har blitt filtrert på bildene vi har vist tilsvarer iPhone 5s Vi snakker, som vi allerede hadde forventet, om en ganske nesten null endring når det gjelder design av terminalen, selv om hva om de sikkert vil endre seg, i det minste i henhold til lekkasjene vi har, vil være de interne funksjonene, forbedre kameraet og sannsynligvis også hastigheten til databehandling og noen av de opprinnelige applikasjonene. Alt dette, pluss iOS 7, selvfølgelig. iphone-5s-display-2

Mer info | Sina Weibo