contadores Skip to content

Flere detaljer om Googles neste nettbrett, Nexus 8

Nye detaljer er kjent om det neste Google-nettbrettet, Nexus 8

Det har gått noen dager siden vi har kunnet se nyheter eller rykter om hva Google kunne ha forberedt seg med neste nettbrett, Nexus 8, også kjent som HTC Volantis eller Flouder. Men i løpet av dagen i går har det endelig kommet nye lekkasjer som vil bekrefte noen av detaljene som den skulle inkludere, for eksempel den 64-biters Tegra-prosessoren, og tilfører ganske interessante andre som 4 GB RAM.

Hvis du vil vite litt mer i dybden de mulige detaljene som det nye Google-nettbrettet kan inneholde, fortsett med oss ​​så viser vi deg.

Hva kan den nye Google Nexus 8 tilby?

En ny rapport indikerer at enheten, også kjent med kodenavnet T1, vil ha en 8,9-tommers skjerm med en oppløsning på 2560 x 1600 piksler. Med strøm vil det ikke være noe kort siden den ville ha en 64-bit Nvidia Tegra-prosessor, som kan være ledsaget av 4 GB RAM. Sistnevnte vil komme i to moduler på 2 GB hver.

Disse egenskapene vil bety et betydelig sprang når det gjelder makt er bekymret og vil plassere denne Nexus 8 blant de kraftigste enhetene på markedet (om ikke den mest). I tillegg vil denne nye modellen være et nettbrett som vil komme med et LTE-modem produsert av Qualcomm, noe som ikke ville øke prisen for høyt, som kan være rundt $ 350.

nye detaljer-nexus-8-2

For øyeblikket ser det ut til at den påståtte Nexus 8 er i ferd med å bli sertifisert i Sør-Korea, nærmere bestemt i den lokale enheten som er ansvarlig for å utføre alle disse anstrengelsene, på samme måte som skjer med FCC i USA. . All denne situasjonen har kommet fram takket være tilfeldigheten at det har vært mellom en av kodene som følger med nettbrettet i følge @evleaks, “0P8210000”, og koden som nettopp har dukket opp i den sertifiserende enheten, med de samme bokstavene og tallene av sekvens.

Det gjenstår å se hvordan denne nettbrettet vil se ut, men det er muligens en førsteklasses enhet (mer sofistikert enn Nexus 7) med et metallhus. De siste ryktene indikerer også at denne enheten ville begynne å produsere i løpet av denne måneden, slik at vi snart vil vite nye detaljer og litt “fotografering” vil slippe unna.

nye-detaljer-nexus-8-3

Dette nettbrettet, i teorien, ville komme med en antatt Nexus-smarttelefon og den endelige versjonen av Android L, så mest sannsynlig må vi vente til høsten (spesielt september-oktober) for å offisielt kjenne detaljene til dette nye produktet.

Hva tenker du om disse lekke funksjonene til det som kan være Googles Nexus 8? Tror du det kan være en av de kraftigste nettbrettene på markedet, eller vil avgang av nye enheter fra Samsung og Apple overskygge deg? Diskuter din mening med oss, vi er interessert i å vite den!