Flere detaljer om Motorola Droid Turbo er lekket

Sannheten er at det amerikanske firmaet klarer seg veldig bra med telefoner som Motorola Moto G eller dets nåværende flaggskip, Motorola Moto X. Så det er normalt at de nye forslagene øker stadig flere forventninger. Det er tilfellet med ryktene Motorola Droid Turbo, hvorfra vi mottar data i dag.

Det er en high-end terminal, men uten å være en stor skjerm-phablet. Nyheten vi nå får er at batteriet ditt kommer til å bli satt inn veldig interessant 3 900 mAh, og det ser også ut til at det kan lades på bare tre timer. Det er rykter, men det vil ikke virke rart for meg at Motorola Drod Turbo endte opp med å bli slik. For de mest forvirrede vil vi gjennomgå spesifikasjonene som vi vet så langt.

Motorola Droid Turbo, mulige spesifikasjoner

  1. skjerm 5,2K 2K.
  2. Qualcomm Snapdragon 805-prosessor på 2,7 GHz.
  3. 3 GB RAM.
  4. Hovedkammer av 21 megapiksler.
  5. 3 900 mAh batteri.

I prinsippet vil Motorola Droid Turbo være bestemt for det amerikanske markedet, men det utelukkes ikke en lignende modell blir presentert i Europa. I alle fall er dataene ikke offisielle, og den amerikanske produsenten forventes å avsløre enheten sin i slutten av oktober. Kanskje ikke den beste tiden, siden det ville sammenfalle med ønsket Google Nexus 6, også opprettet av Motorola.

Hva synes du om Motorola Droid Turbo? Bare terminalen du ventet på, eller virker den for avansert etter dine behov?