Flere detaljer om Sony Xperia Z4: bilder og skjerm

Vi vet mer detaljer om Sonys neste high-end terminal, Sony Xperia Z4. Data om den mulige skjermen og noen av dens tekniske egenskaper er nylig lekket, bortsett fra nye bilder av terminalens endelige design.

Han Sony Xperia Z4 formes opp til å være en av kraftigere terminaler så snart den kommer på markedet og de tekniske spesifikasjonene blir høyere.

Informasjon som er lekket viser nettopp det, en stor smarttelefon med stor kraft inni.

Skjerm og tekniske egenskaper til Sony Xperia Z4

En av de første lekkede dataene er størrelsen på skjermen.

Det ser ut til at den endelig vil være 5,2 tommer med Full HD-oppløsning og ikke 2K som forventet, og etter hvert som det blir stadig mer vanlig.

Den fremhever også størrelsen som ser ut til å gjøre Sony Xperia Z4 til en liten terminal sammenlignet med de fleste phablets.

Bilde - Flere detaljer om Sony Xperia Z4: bilder og skjerm

Resten av egenskapene er de som forventes, eller hva vi kan forvente i en terminal med disse egenskapene.

Inni vil vi finne en Qualcomm Snapdragon 805 prosessor 64-biters MSM8994-modell.

RAM-minnet vil utgjøre 3 Gb og ville ha en intern lagring på 16 og 32 Gb.

Det var ingen mangel på motstand mot vann og støv takket være IP68-sertifisering, i tillegg til operativsystemet Android 5.0 Lollipop. Vi vet ikke batteriets autonomi, men det vil ha en utholdenhetsmodus som lar det brukes maksimalt.

Tilgjengeligheten til Sony Xperia Z4

Det ser ut til at lanseringen av Sony Xperia Z4 er nær, og at den kan vises i løpet av CES messe 2015 finner sted i Las Vegas.

For øyeblikket er det ingen bekreftet dato av Sony, men nærheten til nevnte hendelse kan bety presentasjonen av den nye high-end-terminalen fra Sony.