Flere detaljer om Xiaomi Mi5: den kommer tidlig i 2015

Xiaomi Mi5, det nye flaggskipet til det kinesiske selskapet, vil nå tidlig i 2015. Nye lekkasjer viser sitt utseende som vil følge linjen til forgjengeren.

Neste Xiaomi Mi5 ville ha en omtrent 5,5-tommers skjerm med QHD-oppløsning. Det vil også ha strammere kanter som reduserer størrelsen på selve enheten.

På den annen side, inn makt Det forventes å ha minst Qualcomm Snapdragon 805-prosessor, selv om 810-modellen ikke er utelukket, og 3Gb RAM. Selvfølgelig ville den ha 4G-tilkobling.

Bilde - Flere detaljer om Xiaomi Mi5: den kommer tidlig i 2015

Presentasjonen av den kinesiske produsentens flaggskip ville være i løpet av CES 2015, som feires akkurat på begynnelsen av året. Sannsynligvis tar kommersialiseringen av terminalen lengre tid og spesielt i Europa.

Smarttelefonen skulle komme med den nyeste versjonen av Android og med en ny versjon av MIUI OS-grensesnitt. Et 20,7-megapiksel frontvendt kamera forventes også å ankomme.

Prisen på Xiaomi Mi5 ville ligge på rundt 325 dollar, rundt 300 euro i bytte, noe som vil plassere den som en utmerket smarttelefon til en god pris. Noen kilder hevder selvfølgelig at det ville være en begrenset utgave i prinsippet med 50 000 enheter.

Vi må vente til feiringen av CES 2015 får vite alle detaljene om l Xiaomi Mi5 fra hånden til den kinesiske produsenten par excellence.

Via: Gizmochina