Uncategorized

Flere iPad Air 2-bilder som lekker ut på nettet

iPad Air 2 5 bilder

16. oktober får vi se den nye iPad-serien på presentasjonsarrangementet som Apple har forberedt oss. Faktisk har invitasjonene allerede kommet ut, og på bloggen vår har vi vist deg hvordan de ser ut. Blant de nettbrettene som skal vises, finner vi iPad Air 2, som uten tvil vil være en av de mest fremtredende hovedpersonene. Og selv om vi har snakket om iPad Air 2 i bloggen vår, og vi har vist deg den første videoen, er det nå lekket mer detaljerte bilder av hvordan designet vil se ut.

iPad Air 2 4 bilder

I dette tilfellet viser de oss nettbrett fra forskjellige synsvinkler, som gjør at vi har en større bevissthet om hvor tynn den vil være og det endelige utseendet det vil ha når det kommer til å se det i butikkvinduene. Og jeg tror at i henhold til disse bildene skuffer det ikke i noen av dem.

iPad Air 2 3 bilder

Så de lar oss også intuitere i det øvre fotografiet, i det minste for å bekrefte at dette er iPad Air 2, som vil være veldig lett. Selv om jeg ikke tror at de er de eneste funksjonene som brukerne ser etter når de velger et nettbrett, og tilbyr dem en kontinuerlig design, sammen med mindre vekt og tykkelse som er mye mindre enn gjennomsnittet, er det en god fordel å selge denne iPad Air 2 .

iPad Air 2 2 bilder

Nå trenger vi bare å vente mindre enn en uke for å sikre at den vi ser i dag er i definitive iPad Air 2 som Apple vil vise oss. Selv om jeg ærlig talt, med det ryktene har truffet spikeren så langt, tror jeg at den største tvilen allerede er bortvist.

iPad Air 2 1 bilder

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU