Flere kilder bekrefter 2. november som iPad Mini utgivelsesdato

Denne uken sendte Apple invitasjoner til et arrangement som skulle holdes 23. oktober i San José-teatret i California. Denne gangen har de ikke valgt det vanlige Yerba Buena Center, ikke engang Moscone Center, de har valgt et sted hvor de aldri har holdt en presentasjon før.

Det ser ut til å være helt tydelig at Apple under dette arrangementet vil presentere en ny versjon av iPad. En iPad med en mindre skjerm og funksjoner som ennå ikke er bekreftet, men hvor mange antagelser allerede er gjort basert på rykter. Enheten forventes å bli kalt iPad Mini og Apple begynne markedsføring 2. novemberI det minste er det hva forskjellige kilder forsikrer.

Nå bekrefter nye kilder denne datoen som en meget mulig utgivelsesdato. For eksempel har TechCrunch publisert at de har hørt: “Vi sender halvannen uke etter presentasjonen.”

9to5mac nevner også at de har hørt rykter om 2. november som en mulig utgivelsesdato. Konkret sier de:

Vi har hørt rykter om 2. november som datoen for “løslatelse” av iPad Mini, men vi kan ikke bekrefte. Datoen er fornuftig.

Den tyske bloggen iFun, blir også med på disse ryktene og forsikrer at en anonym selger av Apple-produkter har bekreftet tilgjengeligheten av iPad Mini for denne datoen. Fra iMore nevner de at denne datoen kan gi mye mening. Rene Ritchie skrev:

2. november gir perfekt mening. Det er neste fredag ​​uken etter arrangementet, som har vært dagen valgt av Apple for lanseringen av produktene de siste årene. I tillegg ville denne datoen være ideell for Apple å ankomme i tide til juleferien, en periode med sterkt salg.

iDannyOcean, på Twitter nevner også et viktig faktum: “Apple øker timefordelingen for detaljister i løpet av denne uken

Bortsett fra alt dette er det også veldig viktig å kommentere at 2. november er en dato som ville gitt mye mening, siden Apple ville ha tid til å selge produktet sitt på Black Friday. En salgsdag i USA hvor forbruket av enhver type produkt skyrockets, takket være rabattene som bedriftene gjør.

Analytikere har allerede gjort sine beregninger og mener at hvis Apple lanserer produktet 2. november, kunne de selge 5 millioner iPad Mini-enheter i løpet av kvartalet som avsluttes i desemberSelv om disse salgene kannibaliserer rundt 20% av dagens iPad-salg. Apple ser ut til å være litt mer optimistisk, siden selskapet ifølge avisen Wall Street har gitt en ordre til produsentene i Kina om det dobbelte av beløpet, det vil si 10 millioner enheter.

I tillegg til dette har analytikere også kommentert at Apple vil avbryte iPad 2 for å forenkle kjøpsalternativene til produktet og unngå “forvirre“til forbrukeren.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog