contadores Skip to content

Flere ledetråder til en grenseløs Face ID iPad som du blir forelsket i

At Apple forbereder noe stort med iPad i dette 2018 er ikke en hemmelighet. Hvis i fjor var den store revolusjonen iPhone X og dens Face ID-identifikasjonssystem, kan det hende at vi har et nettbrett med biometrisk identifikasjon.

Og er at Ming-Chi Kuo selv anser denne muligheten som noe veldig gjennomførbart. Vi ville snakke om en iPad med knapt noen rammer og og med Face ID erstatte det tradisjonelle Touch ID-fingeravtrykksystemet. Til tross for de innledende skyggene med å låse opp iPhone X med ansiktet ditt, fungerer det rimelig bra.

Det kan interessere deg | De 11 nyhetene med iOS 11.3 som du ikke kan gå glipp av

Og i det siste har ryktet fått styrke siden det i iOS 11.3 dukker opp en tekstreferanse som øker denne muligheten. I denne linjen ordene “moderne iPad” vises. Hva betyr dette? Vel, med iPhone X, som har Face ID, ble den også den gang omtalt som “moderne iPhone” på kodelinjen.

Noe som utvilsomt antar at hvis “moderne iPhone” betyr å ha Face ID, vil navnet “moderne iPad” peker sterkt på denne muligheten på Apple-nettbrettet. Denne oppdagelsen er gjort av Filipe Espósito, som er redaktør for iHelBR-publikasjonen.

Det kan interessere deg | 80 viktige apper for iPhone og iPad

Og det er ikke bare han som sier det, den berømte utvikleren Gilherme Rambo har også nevnt dette på sin Twitter, så det virker klart at dette systemet Det kommer til å bli en trend på iOS-enheter som skal presenteres fra nå av. Det som virker mest usannsynlig er at denne nye iPad 2018 har en oled-skjerm, som iPhone X gjør. De høye kostnadene for denne typen skjerm ville gjøre at prisene skyter opp i en slik enhet “, så for øyeblikket vil det være mer enn vil sannsynligvis holde seg til den tradisjonelle LCD-skjermen.

via | MacRumors