Flere nyheter om iOS 14: forbedringer i kart og CarPlay

ios 14

For en uke siden var det den største lekkasjen på iOS 14 som vi har hatt hittil takket være kollegene våre 9to5Mac. Det hadde de tilsynelatende tilgang til koden til en foreløpig versjon av det neste iPhone-systemet, som vi burde se i årets virtuelle WWDC 2020, og som har avslørt mange nye funksjoner.

Blant disse nyhetene har vi at Apple Watch vil ha en ny sensor for å måle oksygennivået i blodet, noe som gjør at notatene som er tatt med Apple Pencil blir transkribert til tekst, iMessage vil inkorporere nye funksjoner, at iPhone 12 Pro vil ha en ToF 3D-sensor , sannsynligvis som den nye iPad Pro, og mange flere nye funksjoner.

Nå, og etter en pause på flere dager, 9to5Mac Det vender tilbake til belastningen og avslører flere nyheter som vi vil se takket være iOS 14, i dette tilfellet er de det relatert til Apple Maps og CarPlay, systemet kompatibelt med bilskjermer.

fsnirl

Nyheter om iOS 14 fortsetter å vises

Hver gang det er mindre å vite iOS 14 og alle dens nye funksjoner, vil den virtuelle WWDC 2020 i juni Apple presentere oss for alle forbedringene vi kan glede oss over fra september.

Forbedringer i Apple Maps

Som avslørt fra 9to5Mac, en av forbedringene som vi vil se på Apple-kartene, vil være inkluderingen av Apple Store. Akkurat nå når du leter etter en Apple Store i Maps-applikasjonen, er det bare detaljer som adresse, telefonnummer, noen bilder og I dag på Apple-økter.

Apple Maps

I den neste oppdateringen til iOS 14 vil informasjonen være mye mer relevant. Vi kan se Tilgjengeligheten av Genius Bar-tjenester i hver Apple Store direkte fra Apple Maps. Det vil også fortelle oss om for eksempel en spesifikk butikk tilbyr reparasjon av skjerm og batteri For den dagen. Og denne mer informasjonen kan også nå andre butikker som kinoer.

CarPlay forbedringer

CarPlay har allerede forbedret seg mye med iOS 13 og med iOS 14 vil den forbedre seg litt i henhold til denne nye lekkasjen. Det ser ut til at det vil være mulig å definere et tilpasset bakgrunnsbilde i CarPlay, frem til nå er bakgrunnen svart. Apple tester denne nye funksjonen med samme standard iOS 13 bakgrunnsbilder, som også automatisk vil skifte mellom lyse og mørke versjoner.

bilspill iOS 14

Det kan interessere deg | Hvilken iPhone og iPad vil være kompatible med iOS 14?

Til alt dette må vi huske det Apple jobber med å forbedre kartene sine, i løpet av de siste månedene har kartene over USA blitt fylt med detaljer, og det ser ut til at Apple ønsker å gjøre spranget til Europa gjennom dette året, så kanskje med iOS 14 har vi også disse mer detaljerte kartene. Vi må heller ikke glemme Look Around-funksjonen, som blir stadig mer tilgjengelig i flere byer og hvor Apple jobber hardt.

Vi har igjen cirka tre måneder for den offisielle presentasjonen av iOS og iPadOS 14, i dette tilfellet praktisk talt. Vi får se om all denne utviklingen blir bekreftet da, og om Apple fortsatt har overraskelser for alle operativsystemene sine.