contadores Skip to content

Flere problemer for den nye iPad-en

Dårlige nyheter for Apple iPad. Hvis de dårlige språkene allerede spår et historisk fall i salget av iPad, vil den nye lekkasjen som vi forteller deg selvfølgelig ikke øke dem. Og det er at alt peker på lanseringen av Den neste generasjonen iPad Pro som skulle lanseres i 2017, ser ut som om den vil bli forsinket. Selv når? Sikkert til de klarer å rette opp dette veldig alvorlige problemet.

Opprinnelsen til ryktet er en pålitelig kilde som sikrer at den mer enn mulige forsinkelsen av den nye iPad Pro skyldes 10 nanometer A10X-brikke som vil ha enheten integrert, hvis ytelsesrater ser ut til å være lavere enn forventet. En katastrofal nyhet, spesielt da Apple skrøt av sin plettfri kraft.

Apple iPad Pro

Selskapet som opplever slike problemer med første hånd er Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), som lenge har levert brikkene til Apple.

Det er klart, inntil de klarer å rette opp problemet som kan garantere optimal og kraftfull ytelse av den nye A10X-brikken, produksjonsvolumet blir forsinket neste år. Hvis det sterke poenget med Apple iPad er stabilitet, kraft og robusthet, det ville være utenkelig å tilby et nettbrett som ikke oppfylte forventningene, og mer med den orienteringen Apple har til hensikt å gi iPads mot den profesjonelle verdenen.

IPad Pro fremtidskonsept (1)

IPad-en har hatt et ganske dårlig salgssyn i 2016, og alt ser ut til at det vil bli verre det kommende året. Faktisk antyder tidligere rapporter at Apple har redusert ordrer for iPad-produksjonskomponenter i påvente av dette fallet, noe som anslås å ikke overlappe hverandre før i 2018, da Apple slipper noen virkelig betydelige gadgetoppdateringer.

Planlegger du å kjøpe en iPad i 2017, eller vil du vente med å se hva som blir den neste store lanseringen fra Apple? Tror du tablettermarkedet faller på grunn av phablets og Alt-i-ett?