free estadisticas Saltar al contenido

Flickr-oppdateringer med støtte for iPhone 6s 3D Touch

abril 27, 2020

Flickr, et av de mest brukte sosiale nettverkene over hele verden av brukere, har nylig oppdatert sin offisielle applikasjon for iOS-enheter med veldig interessante nyheter. Blant annet Flickr har nå støtte for 3D Touch på iPhone 6s, men det er ikke den eneste nyheten i den nye versjonen 4.0.6.

Flickr-appen for iOS har forbedret seg mye i senere tid og er nå oppdatert til legge til støtte for nyhetene som iPhone 6s og iOS 9 har fått med seg. Her forteller vi deg mer detaljert hva er de nye funksjonene som er inkludert i versjon 4.0.6 av Flickr for iOS. La oss dra dit

Flickr 3D Touch-støtte.

Det kan interessere deg | IPhone 5-kameraet blant de mest brukte på Flickr i 2014.

Hovednyheter om versjon 4.0.6 av Flickr for iOS

Den mest bemerkelsesverdige innovasjonen i den siste versjonen av Flickr-appen for iOS er kompatibiliteten med 3D Touch, en funksjon som vil være begrenset til iPhone 6s og 6s Plus. Takket være 3D Touch-støtte, vil Flickr-brukere kunne forhåndsvis bilder, personer, varsler og mer med en jevn trykk.

På den annen side har de også tatt med en 3D Touch-funksjon på hjulet for å finne bilder lettere. For dette må du bare Klikk på et bilde for å forhåndsvise det og flytt fingeren til venstre eller høyre for å se de ved siden av. Når du finner den du leter etter, trykk litt hardere for å åpne den på fullskjerm.

Flickr 3D Touch-støtte.

En annen nyhet relatert til 3D Touch er at nå Flickr har snarveier på startskjermen til iPhone. Bare trykk på appikonet for å åpne menyen med forskjellige alternativer.

I tillegg tillater versjon 4.0.6 av Flickr brukere bruk iOS Spotlight-søk for å finne album, elementer og grupper som er nylig sett uten å åpne appen. Til slutt, nå når du klikker på en Flickr-kobling de har delt med deg, vil den ikke åpne i Safari, den vil gå direkte til appen.

Flickr 3D Touch-støtte.

Last ned Flickr på din iPhone eller iPad

Hvis du vil laste ned Flickr-applikasjonen på iOS-enheten din, kan du gjøre det fra App Store eller ved å klikke på lenken som vises rett under disse linjene. Det er en helt gratis og universell applikasjon, noe som gjør den kompatibel med både iPhone og iPad og iPod Touch.

Hva synes du om den siste versjonen av Flickr for iOS?