contadores Saltar al contenido

flowkey: Lær å spille piano på iPad-en din

I dag skal vi snakke om flowkey-applikasjonen, et ideelt verktøy for alle de som vil lære å spille piano på en enkel, morsom og underholdende måte.

Med livets rytme som samfunnet fører i dag, har mange knapt tid til å ta leksjoner for å lære å spille piano eller andre musikkinstrumenter. Læring gjennom kjedelige bøker eller komplekse YouTube-videoer er også ganske komplisert og innviklet …

flytnøkkel (4)

Men med flowkeyÅ lære å spille piano er iOS-appen for iPad, enkel, morsom, effektiv, underholdende og … rask. Vi forsikrer deg om at på mindre enn en halv time vil du ha blitt en ekte pianist.

Slik fungerer flowkey for iPad

flowkey er en digital plattform som fremskynder og forenkler læringsprosessen for musikkinstrumentet. Takket være bruken av de nyeste flowkey-teknologiene lar brukerne sine brukere, i dette tilfellet, lære seg å spille piano gjennom en rekke leksjoner i form av kapitler.

flytnøkkel (3)

For øyeblikket består flowkey-applikasjonen av 19 kurs. Hvert av disse kursene er delt inn i forskjellige kapitler. For eksempel har kurset “Forbedre teknikk 1” fire kapitler, som igjen er delt inn i tre trinn.

Programmet gir deg en serie gratis leksjoner for å lære å spille piano. Du kan låse opp resten av timene ved å gå til premiumversjon av flytnøkkel. Dette er prisene deres:

  • 1 måned: € 19,99
  • 3 måneder: € 38,99
  • 12 måneder: € 119,99

Last ned flytnøkkel

Du kan hente flyt-applikasjonen fra følgende nedlastingswidget i App Store. Hva venter du på? Det er gratis!

En PC / Mac-versjon er også tilgjengelig på den offisielle hjemmesiden!

flytnøkkel (1)

Hva tilbyr flowkey?

Applikasjonen gir brukerne alle slags fasiliteter for å lære å spille piano. Med flowkey-appen kan du øve med favorittlåtene dine, spille profesjonelle videoopplæringer høy kvalitet, bla gjennom hundrevis av melodier, ha en omfattende spore fremgangen din, filtrer sanger etter sjanger og vanskeligheter … Det er en veldig komplett app!

flytnøkkel (1)

Siden iPadizate har vi allerede prøvd det, og vi har elsket det. Å lære å spille piano med flytnøkkel er ikke bare enkelt, men også morsomt. Også, brukergrensesnittet er intuitivt og det er veldig godt organisert. Sterkt anbefalt!