Flyover City Tours, et nytt alternativ for iOS 8-kart

Den nye Flyover City Tours Maps-funksjonen for iOS 8 er tilgjengelig fra selve applikasjonen

Etter feiringen av WWDC14 og etter lanseringen av den første betaen fortalte vi deg om noen funksjoner i iOS 8 som hadde gått upåaktet hen, enten på grunn av den lite oppmerksomheten de fikk, eller direkte fordi de ikke ble nevnt i det hele tatt av grunntonen.

Noen av disse nye funksjonene som vi offisielt vil se i iOS 8, sannsynligvis til høsten, er skjult eller lite tilgjengelig for brukeren, som det har skjedd med Kart-appen og den nye Flyover City Tours-funksjonen (noe som et fugleperspektiv på en by).

byturer-kart-ios-8-1

For noen dager siden fikk vi informasjon om oppdagelsen av denne nye funksjonen som er skjult i koden, i en meny tilgjengelig for utviklere. Men i helgen visste vi det Denne virtuelle 3D-turen var tilgjengelig fra applikasjonens eget grensesnitt, selv om det fortsatt er med noen begrensninger og noe forvirrende drift..

For å bruke denne funksjonen vi må ha displayet i hybridmodusdet vil si overlappingen av kartvisningen og satellittvisningen. Da må vi gjøre det naviger for å finne en av byene som har det virtuelle turalternativet tilgjengelig. Vanligvis er dette storbyer som New York, Roma, Paris, San Francisco eller Barcelona.

byturer-kart-ios-8-2

Gjennom Flyover City Tours vil vi ha en virtuell 3D-tur til noen av de viktigste byene

Navnene på byene som er tilgjengelige er i gult, i motsetning til de andre som har navnet i hvitt. Hvis vi trykker på noen av dem, vises en etikett med navnet på byen og under teksten Flyover City.

Trykk på en gang til, og den virtuelle turen begynner med flyfoto der Vi vil ha muligheten til å se i 3D de viktigste monumentene og interessante steder for den valgte byen i ekte stil panorering og zooming.

byturer-kart-ios-8-3

At turen bare er tilgjengelig fra Hybrid-visningen, eller at den ikke vises noe sted fra noen av alternativene i applikasjonen, for eksempel søk, får oss til å tenke at denne funksjonen er fremdeles i testfasen, og du må polere noen detaljer om driften.

Vi kan også gjøre bruk av denne nye funksjonen fra OS XSiden versjonen av Maps-applikasjonen som kjører i Yosemite oppfører seg på samme måte som den som følger med iOS 8.

Som vennene til 9to5Mac forteller oss, håper vi at prosessen for å få tilgang til Flyover City Tour-funksjonen blir implementert tydeligere i fremtidige betas og er fullt funksjonell da Apple endelig gir ut den offentlige versjonen av iOS 8.

Har du hatt en sjanse til å prøve denne nye applikasjonsfunksjonen IOS 8 kart?