Føl hastigheten i Rush Rally 2, den beste nåværende racing-simulatoren

I App Store kan du finne utallige bilkjøringsspill. I dag skal vi snakke om ett spesielt, dette er Rush Rally 2 og det er sannsynligvis et av de beste bilkjøringsspillene for mobile enheter som for tiden finnes.

Hvis du liker bilkjøringsspill, kan du ikke slutte å prøve Rush Rally 2. Det handler om et rally racingspill der hastighet og adrenalin er garantert, i tillegg til at de av mange blir ansett for å være det beste rallysimuleringsspillet for øyeblikket.

rush-rally-2-ios-2

Slipp adrenalin med Rush Rally 2!

I Rush Rally 2 kan du glede deg over racing under alle forhold du kan forestille deg og på mange forskjellige baner. Dag, natt, regn eller snø … vil du kunne krysse spor i 7 forskjellige land, mer enn 72 unike etapper og hver med forskjellige typer overflater og værforhold. Du kan til og med glede deg over et løp på den legendariske Pikes Peak Hill Climb-banen på 12,42 kilometer.

På den andre siden, Rush Rally 2 har et rally- og rallycross mesterskapsmodus slik at du kan konkurrere i et fullt mesterskap. I tillegg har spillet en stor garasje hvor du kan finne et bredt utvalg av biler for deg å velge den du liker mest.

rush-rally-2-ios-3

Rush Rally 2 også lar deg koble deg gjennom GameCenter eller Facebook for å konkurrere mot vennene dine eller med spillere fra hele verden i spøkelsesmodus for å se om du kan være bedre enn dem. Når det gjelder kontrollene, kan du si at det er veldig enkelt å betjene, men hvis du ikke liker berøringskontroller, kan du velge en modus som oppdager helningen på enheten eller bruke en kompatibel ekstern kontroll.

Last ned Rush Rally 2 på din iPhone eller iPad

Rush Rally 2 er tilgjengelig i App Store for iPhone, iPad og iPod Touch til en pris av € 3,99. Det kan virke mer enn en til litt dyrt, men det må erkjennes at det er verdt investeringen, siden det er en av de beste racersimulatorene du for øyeblikket kan finne i Apple-applikasjonsbutikken og heller ikke har noen kjøp in-app.

Og du, har du allerede prøvd Rush Rally 2? Liker du bilkjøringsspill som dette? Fortell oss din mening i kommentarene!