Føl Huelva, et magasin for iPad og iPhone som du kan oppdage Huelva på en annen måte

Feel Huelva for iPad, iPad Air, iPad Mini og iPhone

Med ankomsten av iPad til verden fant media en ny måte å henvende seg til leserne på en mer interaktiv måte. Det å konvertere skjermen på iPad-en til favorittavisen vår eller bære magasinene vi liker mest på enheten vår, er noe som hver dag blir sett mer på.

Innovasjonene med dette nye systemet for tilgang til informasjon gjennom digitalt innhold, åpner en ny era med kommunikasjon full av muligheter. Hvorfor ha et magasin i hånden hvis vi kan ta en hel kiosk på iPad-en vår? Uten tvil er denne ideen hyggelig og normal, siden den er behagelig og vi også tar vare på miljøet.

Opplev Huelva (@sientehuelva) er en ny digital publikasjon som ble født nettopp for å nytes fra iPad, iPad Air, Mini eller iPhone. Det er designet fra bunnen av med brukeren i tankene og både valg av innhold og utformingen av brukergrensesnittet er nøye valgt.

Grensesnittet til Siente Huelva

Så snart vi laster ned magasinet fra App Store, kommer vi inn i Kiosk-appen på iPad eller iPhone, hvor vi vil se at Siente Huelva-magasinet venter på oss.

Når du er inne, kan vi se et grensesnitt som består av:

  • Et banner med automatisk rulling som vil plassere en annonse for artikkelen på forsiden av magasinet.
  • De tilgjengelige tallene, som vi kan forhåndsvise før du laster dem ned.
  • Sosiale knapper, som tar oss til Siente Huelva-nettstedet og dets Twitter-, Facebook- og Youtube-kontoer.
  • En nedlastingsdel, der vi kan se de nedlastede numrene og lese eller slette dem.

feel-huelva-app

Dette grensesnittet vil endres når vi har skrevet inn et nummer for å lese det. Innenfor dette vil vi se at appen presenterer artiklene uten noen form for element som hindrer synetJa, med to berøringer på skjermen vil en meny utvides som lar oss gå tilbake til appen der vi kan velge en annen utgave av magasinet, gå tilbake til den forrige siden som er sett, en rutenettmodus for å se sidene som utgjør magasinet, Lag et bokmerke eller del artikkelen via e-post eller Twitter.

Også i bunnteksten vil vi se a lysbilde av de forskjellige sidene som utgjør magasinet, og vi kan raskt få tilgang til noen av dem. Ideelt hvis vi allerede har sett på bladet og vi vil gå til et bestemt punkt.

Føler at Huelva er mer enn bare et magasin, et kulturinitiativ

Når vi åpner nummeret vi vil lese, er det første som vises for oss en introduksjonsvideo som er relatert til forsiden. Den neste tingen er å gjøre en sideforskyvning med fingeren slik at a liten guide på appen.

instruksjoner-feel-walk

I denne guiden forklarer de hvordan du kan bevege deg rundt i appen ved hjelp av laterale bevegelser for å gå fra en artikkel til en annen og vertikale bevegelser for å navigere gjennom artikkelen, betydningen av ikonene som vi kan finne og menyfunksjonalitetene. Hvert blad for iPad er en verden, og det er viktig å bruke noen få øyeblikk på å forstå driften av det som står foran oss for ikke å miste oss senere i ledelsen. Det er viktig å si det inn Føler at Huelva har gjort en veldig god jobb, og det er lett å bla gjennom alt innholdet og lære å bruke det siden de har valgt få navigasjonsalternativer for å gjøre det enklere, noe vi virkelig setter pris på.

Innhold, hjertet av Siente Huelva

Som i alle tidsskrifter er innhold hjertet til Siente Huelva. Hver andre måned ankommer et nytt nummer til Kiosken på enhetene våre lastet med: dybdeintervjuer med kjente mennesker, rapporter, fotografier og høykvalitetsvideoer for å bli kjent med Huelva og provinsen på en spesiell måte. Musikk, gastronomi, enologi, kunst, kino og mange andre temaer som er interessante for leserne av magasinet.

senta-huelva-portada

Den siste utgaven av Siente Huelva (marsutgaven) inneholder Francisco José Arcángel Ramos, bedre kjent kunstnerisk som Archangel, a sanger høyt anerkjent både nasjonalt og internasjonalt. I magasinet kan du lese et komplett intervju på flere sider, ledsaget av bilder av høy kvalitet, noen videoer og også hvordan dekselet til dette nummeret ble laget.

Vi fortsetter går gjennom sidene til Siente Huelva og vi finner interessante rapporter hvordan:

antonio-hitos-Feel-huelva

Tegneserier som en livsstil: Tegneseriekunstneren Antonio Hitos gir oss noen av tegningene sine gjennom sidene til Siente Huelva.

tirolina-transfronteriza-føler-huelva

Grenseoverskridende zip line: mellom Salúcar de Guadiana og Alcoutim (Portugal) er det mulig å krysse grensen på en zip-linje. En av de mest innovative aktivitetene som kan utføres i provinsen Huelva, og som magasinet dedikerer en fullstendig rapport.

moguer-feel-huelva

En spasertur gjennom Moguer: en omvisning i byen med samme navn, med historisk informasjon om stedet, en omvisning i gatene og mange bilder som får oss til å føle oss som om vi var der.

hellig uke-føles-huelva

Påske med de 5 sansene: Påsken nærmer seg, og Huelva har blitt erklært en festival for nasjonal turistinteresse i Andalusia, og det er grunnen til at byen kler seg i sitt beste klær å motta i disse dager etterlengtet av mange mennesker.

muesli-de-corvina-feel-huelva

Marinert havabbormysli og norsk hummeressens: gastronomi har også sin plass i Siente Huelva, og i marsutgaven tilbyr kokken Juan Carlos Ramíerez oss en av oppskriftene hans forklart trinn for trinn.

the-pier-of-the-caravels-Feel-huelva

Karaveldokken: de er ikke campingvogner som Christopher Columbus oppdaget “den nye verdenen”, men de er kopier av disse skipene, og hvis du besøker Huelva, kan du ikke gå glipp av denne utstillingsdokken som nylig feiret 20-årsjubileum siden innvielsen. Definitivt noe å se.

pedro-carrasco-feel-huelva

Pedro Carrasco: Han var en bokser født i Alosno, Huelva og i denne utgaven av magasinet gjennomgår de hans liv og karriere. 111 runder hvorav han bare tapte 3 og bandt 2, en flott bokser.

I sorten er smaken, og det er det ingen tvil om i redaksjonen til Siente Huelva har de klart å lage et variert, balansert magasin med veldig interessant innholds. Uten tvil et magasin du bør abonnere på hvis du er fra Huelva eller hvis du ønsker å reise, siden det vil tillate deg å oppdage hjørner, tradisjoner og historie i et område som er veldig rikt på alle måter.

Det vi likte mest

  • Variasjonen og kvaliteten på innholdet.
  • Å bla gjennom magasinet er veldig behagelig og ikke komplisert i det hele tatt.

Det vi likte minst

  • Etterlater deg som ønsker mer rapportering.

Last ned Feel Huelva for iPad, iPad Air, iPad Mini og iPhone