contadores Skip to content

Følg Eurovision på iPhone og iPad og stem på favoritten din i Tonight’s Gala med den offisielle appen

Det er bare en time før den første semifinalen av Eurovision! For en spenning! Ekte?

Nok en gang arrangeres Eurovision Gala i Stockholm, Sverige, etter å ha blitt erklært vinnere i fjor med sangen “Heroes” av Måns Zelmerlöw. Hvordan vil den spanske representanten gjøre det? Hvem vinner Eurovision i år?

I år, Eurovision har vært i stand til å tilpasse seg mobile plattformer med et veldig godt initiativ. Den offisielle Eurovision-applikasjonen er veldig komplett og lar brukerne glede seg over en stor mengde innhold.

Oppdag alt du kan gjøre med Eurovisión-appen

For det første viser Eurovision-applikasjonen oss en nedtelling som indikerer hvor mye tid som er igjen til arrangementet. I dag er den første semifinalen, klokken 21:00, og du kan se gallaen fra La 2 på TV-en din. Men snart blir det den andre semifinalen, og med denne appen vil du kunne vite når den skal sendes (Pssst! Den har varsler for å minne deg på) og oppdage alle nyhetene.

Foto 10-5-16 16 21 12

For eksempel hvis du vil vite det hvilke land som deltar i den første semifinalen, kan du få tilgang til nyhetsseksjonen for å finne ut av de 18 deltakerne for i kveld.

Hva vil du stemme på? Ikke noe problem, i år å stemme i Eurovision er enklere enn noen gang med den offisielle applikasjonen for iPhone og iPad. Å stemme innebærer åpenbart kjøp i appen.

Foto 10-5-16 16 19 10

Men i tillegg, med Eurovision-applikasjonen for iPhone og iPad vil du ha muligheten til hør på alle sanger fra alle land. Selv se videoene! Det er fantastisk å få et inntrykk av hva som vil skje på gallaen, selv om jeg personlig foretrekker å la dem overraske meg …

Foto 10-5-16 16 21 29

Eurovisión-appen lar deg også kjøpe de sangene du liker mest, og Mens du ser på gallaen, kan du synge alle sangene ved å lese tekstene fra programmet. Men hvis du ikke synger veldig bra … Tenk på naboene dine!

Applikasjonen vil til og med tillate deg å bli det Filtrerte selfies om Eurovision til Snapchat slik at du føler deg som en ekte sanger.

Last ned Eurovision for iPhone og iPad

Ta selfies, ta del i avstemmingen, finn ut alt om deltakerne, spill videoene deres og mye mer med den offisielle Eurovision-appen:

Vi vet alle hvordan svensker er, i kveld blir gallaen full av glamour, med nærvær av veldig kul, det vil være fantastiske forestillinger og alt blir veldig moderne. Hvor spennende! Lykke til alle deltakerne! I kveld er Europa musikk!