Følg Keynote til iPhone 6 og iWatch Live med iPadizate

Keynote iPhone 6 / iWatch Live med iPadizate (9. september)

9. september – Flint Center Cupertino

Skulle ønske vi kunne si mer.

LIVE-arrangement

[keynotepress id=”5″]

Det er offisielt siden i går: Apple har sendt media en invitasjon til sin neste Keynote som skal finne sted neste 9. september i Cupertino. I sagt KeynoteI følge ryktene som har blitt kommentert de siste månedene, er det mer enn sannsynlig at to versjoner av hans nye smarttelefon, iPhone 6. i tillegg iOS 8 utgivelse, den siste versjonen av operativsystemet for iPhone, iPad og iPod Touch fra apple-selskapet.

apple-invitation-keynote-iwatch

I løpet av hovednotatet vil Tim Cook og hans folk innta scenen og avsløre, hvis alt går bra, to flotte nyheter som lenge har fascinert hele verden: iPhone 6 og iWatch, den første bærbare av de fra Cupertino. Vil dette være de eneste nyhetene? Sikkert, Apple har en overraskelse opp ermet. Gjør de ikke alltid det?

iphone-6-konsept-uten-linjer-4 iPhone 6 Concept

Vil vi endelig se noe virkelig revolusjonerende nytt?

9. september har vi en avtale med Apple og på iPadizate vil vi fortelle deg alt LIVE

Apple har allerede begynt å forberede Cupertino Flint Center For å være vertskap for arrangementet, er bevis på dette “horder” av vakter som vokter for det, og om noen dager vil anlegget begynne å fylles med journalister, nysgjerrige og fanboyer som er ivrige etter å oppdage alle nyhetene om at selskapet har forberedt seg.

Som vi har gjort i noen tid, neste 9. september vil vi følge opp grunntonen live. I dette tilfellet forventes Tim Cook og andre Apple-ledere å ta scenen for å vise verden nyhetene de har jobbet med de siste månedene / årene.

Ryktet, ryktet …

IWatch-konsept laget av Martin Hajek.IWatch-konsept laget av Martin Hajek.

Hvis vi lytter til ryktene som har dukket opp de siste ukene, kan vi få et inntrykk av hva de har gjort hos Apple, selv om det er umulig å vite 100%, mye mindre vite om endelig de ryktede produktene kommer til Denne grunntonen, senere eller bare, vil aldri bli bekreftet … Hvis vi lytter til de som har størst sjanse for å gå i oppfyllelse, finner vi noen interessante ting.

Han iPhone 6 er langt på vei en av de mest gjentatte ryktene, og selv om mange kilder forsikret at Apple ville presentere den under WWDC, endelig var det ikke slik. Øyeblikket er kommet!

Hvilke rykter vil bli bekreftet under arrangementet? Det er veldig få dager vi kjenner til, og fra iPadizate vil du kunne følge konferansen på ingen direkte måte.

Hvordan følge arrangementet med presentasjonen av iPhone 6 live fra iPadizate?

flintcenter-keynote-apple

Å følge Keynote live, alt du trenger å gjøre er å få tilgang til bloggen vår (http://www.ipadizate.es) som starter klokka 18:30 (tid på den iberiske halvøya) og i denne samme artikkelen vi vil fortelle deg, i virkeligheten, alt som skjer i Flint Center i Cupertino der presentasjonshendelsen til den nye versjonen av iPhone og resten av nyhetene som kan bli presentert vil bli holdt. Vi vil også kommentere nyhetene på Facebook-siden vår og på Twitter, slik at du kan velge alternativet som interesserer deg mest.

Keynote tidsplaner etter land

  • USA (vestkysten): 10:00
  • Spania (halvøy): 19:00 / Kanariøyene: 06:00
  • Argentina: 14:00
  • Chile: 14:00
  • Mexico: 12: 00h
  • Colombia: 12: 00h

Ikke gå glipp av arrangementet, det vil gå ned i historien!

Nervøs om å lære om nye Apple-enheter? Vil du installere iOS 8 final på iPad Mini eller iPad Air? Nesten der!

Del denne siden med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den, slik at alle kan bli med i Keynote live med oss. Tusen takk!