Følg Soccer med La Liga Tv for iPhone, iPad og iPad Mini, Official League-appen

Følg all Soccer of Spain med La Liga TV

Nå som den spanske fotballigaen har startet, er det interessant å ha en god applikasjon som tillater oss bli informert om alt relatert til favorittlagene våre, se fotball på nettet de siste signeringene, målene, nyhetene … Alt dette vil du ha med fingertuppene med den offisielle LFP-appen, La Liga TV! Det er en gratis app og kompatibel med iPhone, iPad og iPad Mini.

I et par uker på iPadizate har vi anbefalt fotballrelaterte applikasjoner som du kan finne ut om alt som omgir denne flotte sporten, apper som Diario AS Guide eller Soccer Results-appen. De er flotte, men med La Liga Tv vil du ha muligheten til det følg fotballkamper live, se høydepunkter, målvideoer og andre programmer.

De viktigste funksjonene på La Liga TV

Har du gått glipp av den siste kampen i Real Madrid eller Barcelona? Vil du se videoen med sammendraget av alle skuespillene og målene? Med La Liga Tv vil du være to “kraner” borte fra å oppnå det. Applikasjonsgrensesnittet er veldig godt organisert og veldig enkelt å bruke. Men siden den spanske fotballigaen nettopp har startet, har mange av seksjonene ennå ikke videoer tilgjengelige for avspilling.

liga-tv-app-ipad-2

Øverst til venstre i applikasjonen finner du knappen som gjør at du får tilgang til menyen. I menyen kan du gå inn i de forskjellige seksjonene av liveshows, sammendrag, mål, programmer, favoritter … En av de mest interessante seksjonene er delen “mitt team”, der du kan Velg ditt foretrukne team, og appen vil ta seg av å tilby deg relaterte videoer med sa fotballklubb.

liga-tv-app-ipad-1

Med La Liga Tv kan du se Liga Adelante fotball på nettet

I live-delen kan du Følg Liga Adelante online spill, og du kan også motta varsler på iPad eller iPhone på det tidspunktet spillene du velger, starter. I de andre videoseksjonene i denne flotte applikasjonen har du muligheten til det del videoene på de viktigste sosiale nettverkene, legg til i favorittene dine eller i listene dine for å se senere.

liga-tv-app-ipad-3

Den dårlige tingen er at i La Liga Tv vi vil ikke kunne velge flere fotballag i delen “mitt lag”Selv om vi kan velge hvilket som helst lag vi ønsker å motta varsler om mål, spill osv. En annen ulempe, hvis det kan betraktes som en av dem, er det applikasjonen kan bare brukes i portrettmodus (med iPhone eller iPad vertikalt) mens videoene vises i liggende modus.

Det ville være mye mer praktisk hvis applikasjonen kan brukes i begge posisjoner uten å måtte rotere iOS-enheten for å navigere gjennom innholdet i applikasjonen.

liga-tv-app-ipad-4

Til tross for disse ulempene, er det en veldig god applikasjon. Hvis vi vurderer at det er en helt ny app og designet fra bunnen av, er vi veldig fornøyde med resultatene. Nå mangler det bare vent til de neste oppdateringene som tilbys av LFP for å se om noen av funksjonene er forbedret og selvfølgelig, for at flere videoer skal legges til fra de første dagene av ligaen, må det huskes at tilbudet og etterspørselen etter denne typen sportsapplikasjoner i Spania er brutale.

Mens vi venter på oppdateringer, kan vi underholde oss selv og nyt den beste fotballigaen i verden i delen av live-show, sammendrag, mål og videosamlinger av blant annet Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi;).

Liga BBVA på video

Ikke gå glipp av videoen til Liga BBVA:

Last ned La Liga TV

Det er gratis! Last ned den herfra!

Hva synes du om den nye League-appen? Har du lastet det ned allerede? Del opplevelsen din med andre iPadizate-brukere og lesere. Takk skal du ha!