Folk, det sosiale nettverket med anbefalinger fra påvirkere og vennene dine

De sosiale nettverk de blir noe essensielt i vår daglige, og de velkjente påvirkere De er det perfekte kjøretøyet for å bringe hvert merke nærmere målgruppen.

For noen dager siden våknet vi opp med en historie som vekket kritikk og latter i like stor grad i Twitter, og vi viser til Universitetskurs å bli undervist ved det autonome universitetet i Madrid å være influencer.

Influencere er midt i blinken, på bedre og for verre, men denne spanske appen har visst hvordan man kan dra nytte av det gjenværende gapet og har presentert en plattform der få anbefalinger det være seg fra venner eller øyeblikkets mest innflytelsesrike mennesker.

Mark Zuckerberg, jeg sier farvel til Facebook, hva nå?

Påvirkere, ja eller nei? Peoople gjør det enkelt for deg

Med denne appen kan vi oppdage nye bøker, serier, filmer, restauranter i nærheten, klesmerker, videospill, hotell, etc. Og alt gratis og takk til våre egne venner eller påvirkere som vi følger.

Når vi laster ned Peoople appDet første vi må gjøre er å registrere oss, og for dette gir de oss 3 alternativer:

  1. Facebook.
  2. E-post.
  3. Telefonnummer.

Bilde - Peoople, det sosiale nettverket med anbefalinger fra påvirkere og vennene dine

Når du er inne, kan vi begynne å oppdage, samle og anbefale alt som interesserer oss.

peoople Det er en rask og intuitiv app, og grensesnittet er en blanding av to veldig berømte sosiale nettverk, siden den minner veldig om Pinterest og Instagram.

Pass på hacket som ble brukt til å stjele Instagram-kontoer

Selve appen vil foreslå profiler av påvirkere å følge basert på din smak, den har også en kart for å finne hver av anbefalingene. Det beste med Peoople-appen er muligheten for gruppere i samlingerDerfor ligner det både Instagram og Pinterest.

Bilde - Peoople, det sosiale nettverket med anbefalinger fra påvirkere og vennene dine

Samlingene kan gruppere flere anbefalinger om det samme emnet, som dekorasjon, bøker, weekendplaner, restauranter i Paris, etc. På denne måten blir alt ordnet med en enkel tilgang til informasjon.

peoople Det hjelper mye å inspirere andre mennesker, det er derfor denne appen er basert på anbefaling fra steder, merker, lokasjoner, bøker, etc. av påvirkere til resten av verden. Selv om ingen er ekskludert, siden du også kan anbefale alt du liker.

  1. Last ned Peoople for Android:

nedlasting

  1. Last ned Peoople for iOS:

nedlasting

Nå som du kjenner appen peoople og hoveddetaljene, alt du trenger å gjøre er å laste ned appen og la hele verden se hva din smak og anbefalinger er, eller bare følg de som påvirkerne.

Instagram legger til private avstemninger i Direct Messages

Hva synes du om Peoople? Hva synes du om påvirkere? Liker du å følge anbefalingene fra påvirkere?