contadores Skip to content

Før kunngjøringen av iOS 8: iOS 7 Til stede i 90% av iPhoner og 85 av iPad-er

Tilstedeværelsen av iOS 7 er en av de høyeste av alle versjonene av iOS, vil iOS 8 klare å overvinne det?

Til tross for de mange meningsforskjellene som iOS 7 genererte da den ble introdusert, har Apples fornyede mobile operativsystem vist seg å være allment akseptert av iPhone- og iPad-brukere. Ikke overraskende viser de siste dataene før Apple presenterer den nye iOS 8 denne mandagen iOS 7 er til stede i 90% av iPhones og 85% av iPad-er.

Ved å gjøre litt minne, vil vi huske at de mange kritikkene som ble rettet mot Apple mobile operativsystem for sin stivhet og praktisk talt nullutvikling siden starten, kulminerte med presentasjonen av iOS 7 i fjor. Systemet kjennetegnet et helt nytt grensesnitt: minimalistiske, flate farger, imperium av hvitt, etc … Som vanlig ble iOS 7 forelsket og forferdet i like stort mål. Nå, imidlertid nesten ett år etter introduksjonen, har Jony Ives innsats vist seg å være en fullstendig suksess.

I følge den siste statistikken innhentet av det analytiske selskapet Chitika, 89,7% av webtrafikken i Nord-Amerika utført fra en iPhone skjer gjennom iOS 7. For iPad er tallene litt lavere, men like betydningsfulle: 84,8%, etter å ha opplevd en enorm vekst de siste 3 månedene.

ipad-ios-7

Sammenlignet med den siste studien som ble utført i februar, fant vi ut at antallet på iPhone den gang var 83,3% av adopsjonen, mens iPad-numrene var 78,5%. Dette betyr at iOS 7 har fått henholdsvis 5,4 poeng og 6,3 fra det siste rommet.

iOS 6 klarte å overskride tallene til iOS 7 for disse datoene med 92,7%

Til tross for de store tallene som ble høstet av iOS 7, var tallet 6 som nås av iOS 6 på dette tidspunktet litt høyere og nådde 92,7%. IPad opplevde det imidlertid en noe lavere adopsjonsfrekvens enn hva vi har med iOS 7: 82,9%. En av forklaringene på dette siste faktum er økningen og forbedringen av iPad-linjen takket være den nye iPad Air og iPad Mini Retina.

iphone-ios-7

Som du husker på AppleInsider, finner vi bare to dager for Apple å presentere den nye iOS 8, som forventes å fortsette den minimalistiske linjen som ble lansert i fjor, men som samtidig innlemmer virkelig kule nye funksjoner og apper som den rykte Healthbook.

Hva forventer du av iOS8? Tror du det vil komme forbi antallet iOS 7?

Viktig

Som alle år, WWDC14 kan følges live fra iPadizate gjennom følgende lenke:

WWDC14 live

Vi ses på dag 2!