For MacBooks skyld, hold deg unna den nye iPad Pro

Forrige uke ble den nye Mac og iPad Pro endelig utgitt. Når det gjelder noen produkter som den nye Mac Mini, har ventet mange år på de som ønsket en renovering det minste og rimeligste medlemmet av familien. Andre som iPad Pro har fått ganske mye oppmerksomhet fra selskapet de siste årene, men de har klart en oppdatering som nesten gir inntrykk av at den forrige modellen har fem år på seg.

Når det gjelder sistnevnte, er en av de viktigste nyhetene det har dets fullstendig fornyede organ. Utenfor er kantene flate og frontrammene er redusert betraktelig. Men inne er det også noen store designendringer, for eksempel de nye magneter. Disse la tilbehør til å passe perfekt og sikkert, unngå mulige fall. Videre er de også ansvarlige for å holde og lade den nye Apple blyanten.

Det store problemet med disse magnetene er det de viser seg å være kraftigere enn forventet, og ikke bare har de gjort iPad Pro til det beste nettbrettet for kjøleskap, det skaper også problemer for noen MacBook-brukere. Angivelig kan enhetens magneter føre til at viftene ikke fungerer som de blir trukket til nettbrettet når de plasseres i nærheten av den bærbare datamaskinen.

Det kan interessere deg | IPad Pro 2018 har 102 skjulte magneter som kan sees med dette trikset

I prinsippet bør dette ikke gå utover rare lyder forårsaket av at viften kolliderer med saken, men Vi anbefaler deg å holde iPad-en din unna MacBook for å unngå større problemer. I alle fall påvirker dette bare modeller som fremdeles har en vifte, for eksempel MacBook Pro, så hvis du har en vifteløs bærbar PC har du ingenting å bekymre deg for, bare ikke å få den for nær kjøleskapet.

Kilde | Reddit