Før WWDC-data: iOS 6 Fant i 93% av iDevices

Før WWDC-data: iOS 6 Fant i 93% av iDevices

Bare noen dager etter WWDC-keynote kommer interessant informasjon til oss om Apples mobile operativsystem. Da iOS6 ble introdusert i juni i fjor, hevdet et stort flertall brukere mangelen på nyheter at dette inkluderte. Det er ikke slik at Apple er preget nettopp av å inkludere utallige nye funksjoner i renoveringen, men de nye språkene til Siri, Passbook og nye kart som ikke fungerte så bra som de skulle, virket noe begrenset til å være en ny iOS-oppdatering.

De siste dataene avslører at iOS 6 finnes i 93% av iOS-enheter

Med denne generelle misnøyen i miljøet ble det antatt at kanskje graden av oppdatering til den nye versjonen av iOS ville være noe mindre enn ved tidligere anledninger, vi tok feil. Nå har Chitika-selskapet gjort en grundig analyse, og dataene kunne ikke være mer avslørende: 93% av iOS-enheter er oppdatert til en versjon av iOS 6.

Selskapet har undersøkt iOS-data noen dager før Apples forventede grunnton og funnet ut at systemet har vokst 10% de siste månedene, og nådde 92,7% av installasjonene. Dette er noe vi allerede advarte om i mars, da det ble kunngjort at 83,1% av all trafikk som genereres i Nord-Amerika kommer fra iOS-enheter.

datos-ios-6

Ved å analysere disse dataene konkluderes det med at iOS-brukere mer sannsynlig vil oppdatere enhetene sine enn andre plattformer. Men innenfor denne trenden, finner vi det iPhone-brukere har vært mer tilbøyelige til å installere iOS 6 enn iPad-brukere. En mulig forklaring kan bli funnet i de nye funksjonene i iOS 6, som er mer orientert mot mobilbruk. For eksempel å kunne bruke FaceTime i mobilnett. Dette ekskluderer alle iPad-modellene som bare har Wifi.

Hva kan skje med iOS 7? I utgangspunktet to ting. At den nye designen og funksjonalitetene er en fullstendig suksess og at den høye kvoten for oppdatering av enhetene opprettholdes, eller at en så radikal endring i aspektet av operativsystemet ikke overbeviser en betydelig del av brukerne og statistikken reduseres. Vi må ikke glemme at det er mange mennesker som er fornøyde med det generelle utseendet til iOS.

Som vi har kunnet lese på iPhone i Canada, vil vi neste mandag forlate, vi vil legge igjen tvil og til slutt kan vi se den forventede iOS 7. Suksess eller fiasko? Bare tiden vil vise.

Vil du følge Keynote WWDC 2013 bor hos oss?

Se Keynote WWDC 2013 live

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!