Forbered din iPhone eller iPad for ankomst av iOS 8.4.1

iOS 8.4.1 er fremdeles i betafase, og vi vet fortsatt ikke når Apple vil gi ut denne versjonen, men hvis du vil komme foran deg selv, kan du gjøre noen ting for å forberede iPhone eller iPad før ankomst. I dag forteller vi deg på iPadizate fire trinn du kan ta for å klargjøre enheten, så når iOS 8.4.1 kommer, vil du ha den klar til å oppdatere den.

30. juni slapp det amerikanske selskapet iOS 8.4 med viktige nyheter, inkludert ankomst til Apple Music. For øyeblikket, iOS 8.4.1 er i prøveversjon, men det vil sikkert ikke ta lang tid å gi den ut, spesielt hvis vi vurderer at de i september vil lansere iOS 9 når de presenterer neste generasjon av iPhone.

Forbered din iPhone eller iPad for ankomsten av iOS 8.4.1.

Som med andre versjoner, Når iOS 8.4.1 når brukere, vil Apple snart slutte å signere fastvaren for iOS 8.4, slik at du ikke kan nedgradere hvis du ikke liker oppdateringen. Her forteller vi deg hva du kan gjøre for å unngå det, så vel som andre anbefalte trinn før du oppdaterer iPhone eller iPad.

Gjør din iPhone eller iPad klar for når Apple slipper iOS 8.4.1

I følge ryktene vil ikke iOS 8.4.1 gi gode nyheter eller nye funksjoner siden Apple ville ha fokusert på å fikse utnyttelsene som ble brukt til å utføre Jailbreak i iOS 8.3 og iOS 8.4 med TaiG. Så la oss ikke underholde oss selv lenger, og la oss komme helt inn på emnet. La oss begynne!

Lag en sikkerhetskopi av din iPhone eller iPad!

Det kan være veldig tydelig, men vi blir lei av å huske det før du oppdaterer iPhone eller iPad til en ny versjon, er det best å ta en sikkerhetskopi. På denne måten vil du ikke miste informasjon i tilfelle det oppstår et problem når du oppdaterer til iOS 8.4.1.

Forbered din iPhone eller iPad for ankomsten av iOS 8.4.1.

Gjør en ny restaurering

Innimellom skader det ikke å utføre en gjenoppretting når neste versjon av iOS 8.4.1 kommer. På denne måten iPhone eller iPad er helt ren, siden installasjonen er fullført fra bunnen av, og du vil sikkert merke hvordan den forbedrer ytelsen.

Forbered din iPhone eller iPad for ankomsten av iOS 8.4.1.

Lagre SHSH på iOS 8.4

En annen ting du kan gjøre er lagre SHSH på alle enhetene dine før du oppdaterersiden noen tid senere vil Apple slutte å signere iOS 8.4, og det vil være umulig å nedgradere hvis du ikke liker iOS 8.4.1. For å gjøre dette, må du ha TinyUmbrella installert på datamaskinen og koble til enheten slik at programmet trekker ut alle dataene.

Installer Cydia Impactor

Til slutt, hvis du har Jailbreak gjort til iPhone eller iPad fra iDownloadBlog, anbefaler det installer Cydia Impactor, et verktøy som lar deg gjenopprette enheten uten å måtte bruke iTunes eller oppdatere firmware. Dette kommer godt med i tilfelle du har et problem med din iPhone eller iPad med Jailbreak, men du ikke ønsker å oppdatere for å unngå å miste den, eller hvis du planlegger å selge den, og holder muligheten for Jailbreak.

For nå det gjenstår bare å vente på at iOS 8.4.1 kommer, men som du kan se kan du gjøre ting i mellomtiden. Herfra inviterer vi deg til å fortelle oss i kommentarene hvilke trinn du tar for å forberede din iPhone eller iPad før ankomst til en ny versjon av iOS.