free estadisticas Saltar al contenido

Fordelene med den fornyede App Store

abril 29, 2020

I går, fredag ​​2. desember, oppdaterte Apple sin applikasjonsplattform, det vil si den kjente App Store for iOS til versjon 4.1. Blant nyhetene er to av dem skiller seg ut: dine rike varsler og nye Apple Store-funksjonalitet for smartklokken, og gir et stort løft til den mindre etablerte dingsen på markedet, Apple Watch.

Apple-brukere har visst om rike varsler i relativt kort tid, kom igjen, siden iOS 10. Denne typen varsler de legger til mer informasjon enn en vanlig varsling, og i mange tilfeller er de interaktive, som tillater en mer flytende bruk av enheten din ved å kunne svare på dem uten å engang måtte låse opp terminalen.

Beste Apple Watch stropper i rustfritt stål.

Det kan interessere deg | Sett opp iPhone-en din til å betale med Apple Pay

Men hovednyheten i det nye ansiktet til App Store er ingen ringere enn det orientering mot Apple Watch, som med sin oppdaterte versjon tillater nye funksjoner som kjøp med ett klikk – Husk at i Apple for å skaffe deg en app må du klikke på kjøp, uansett om appen er betalt eller gratis -, ja, gi deg listen over favoritter.

Og det er at elementene som er lagt til i brukerens favorittliste – enten fra iOS-enheter som iPad eller iPhone, eller fra nettet fra hvilken som helst datamaskin – vil være synlige fra Apple Watch og derfor lett kan skaffes klikke på dem fra grensesnittet.

Setter opp Apple Pay på Apple Watch

Det kan interessere deg | Slik konfigurerer du og bruker Apple Pay på iPad-en din

Apple Pay vil bli brukt til å utføre betalingen, som i et par dager har vært tilgjengelig i vårt land, og som vi har utviklet forskjellige opplæringsprogrammer med det mål at du lærer å bruke den fra alle Apple-enheter. Så husk at for å kjøpe, må du ha Apple Pay aktivert som kreditt- eller debetkort.

På denne måten Apple strømmer på den ene siden og gir verdi til smartwatchet sitt ved å utvide funksjonaliteten og på den andre tvinger brukerne sine til å gjøre seg kjent med Apple Pay-betalingsplattformen, som gradvis utvides over hele verden.

Endelig har Apple selv avslørt i sin pressemelding at oppdateringen også inkluderer ikke-spesifikke forbedringer og annen utvikling. For å få det nye fra App Store, fortsett som vanlig– Bare gå til App Store og oppdater apper som venter på.