contadores Skip to content

Foretrekker forbrukere Microsoft-nettbrett fremfor iPad?

nettbrett Microsoft vs iPad

Hvis vi for en uke siden fortalte deg at iPhone-brukere er mye mer fornøyd med enhetene sine enn sine rivaler, kan vi i dag ikke si det samme om iPad og forbrukere.

I følge studien fra JD Power, de mest fornøyde forbrukerne er brukere av Microsoft-nettbrett.

nettbrett Microsoft vs iPad

Det er riktig, det er offisielt. Forbrukere liker flere Microsoft Surface-nettbrett enn Apple iPad. Vi forteller deg hvorfor.

Undersøkelse av tabletter tilfredshet 2017

For noen dager siden publiserte JD Power sin årlige studie om forbrukertilfredshet med nettbrettet. Som vi forventet tidligere, kom iPhone bra ut og også Det ble vist at det er sannsynlig at iOS-brukere har smarte enheter hjemme-automatisering for ditt hjem.

I stedet for utseende, både Apple og Samsung, LG, Amazon, Acer og Asus har vært ett skritt bak Microsoft og Surface-nettbrett.

iPad

Microsoft tok ledelsen i JD Power-studien i tre forskjellige kategorier, inkludert Internett-tilkobling, tilgjengeligheten av offisielt tilbehør og applikasjoner som er installert som standard.

Faktisk slo Microsoft også Apple og iPad i forhold til kvaliteten på materialene og størrelsen på nettbrettet.

“Disse nettbrettene er nesten like dyktige som alle bærbare datamaskiner. Denne allsidigheten er avgjørende for å lykkes.”

nettbrett Microsoft vs iPad

Som et merkelig faktum, konkluderte studien med at 51% av Microsoft-brukere mener de er “de første blant vennene deres som tester produkter med ny teknologi.”

Med andre ord, folk som vil ha den nyeste teknologien, velger ofte Microsoft Surface-nettbrett i stedet for Apples iPad.

På den annen side er det verdt å nevne det Apple fortsetter å være det ledende selskapet i nettbrettmarkedet. Selv om Microsoft-brukere er mer fornøyde med opplevelsen fra tablettene sine, er iPad fortsatt det bestselgende nettbrettet.

Kilde | CNBC