Forhåndsvisning av IOS 7 kameraapp: Sanntidsfiltre og ny firkantet modus

Da Apple ga ut iPhone i 2007, var den native kamera-appen, til tross for dens begrensninger, en av enhetens fremtredende funksjoner, og hjalp smarttelefonen raskt til å bli et av de mest populære kameraene på Flickr.

ios7-kamera-helt

Helt siden Apple lanserte sin App Store, ble imidlertid kameraets native app raskt erstattet av mer avanserte tredjepartsapper som Camera + eller Instagram selv. Ikke bare hadde de et elegant brukergrensesnitt, de tilbød også mange flere funksjoner enn apple-appen.

Vi analyserer de nye funksjonene i iOS 7 Camera-applikasjonen

Heldigvis Apple har forbedret brukergrensesnittet av kameraappen i iOS 7, i tillegg til å legge til Nye funksjoner som filtre i sanntid. Dette sier selskapet om den nye versjonen av appen:

“I iOS 7 har du med Camera-appen alle formater i søkelyset: klassisk, video, panoramautsikt og nå også firkantet. Med bare fingeren kan du raskt fotografere eller ta opp det du ønsker, og takket være de nye filtrene får bildene dine en ny luft: gi dem et retro-trykk, øk kontrasten eller gå til svart-hvitt. Du har en lisens til å røre deg opp. Du kan bruke filtre på bilder i klassisk og firkantet format. Velg et filter og se effekten før du tar bildet, eller ta bildet først og bruk det senere. Og hvis du angrer, skjer det ingenting: du fjerner det og er ferdig. ”

bilder-kamera-ios-7

Her er hva vi vet om den nye iOS 7-kameraappen:

  • Når du starter Camera-applikasjonen, vil du se et nytt brukergrensesnitt. Triggeren som ligger nederst har et nytt design mer i tråd med designet til iOS 7, bryterknappen mellom foran og bak er plassert øverst til høyre, så vel som blitzknappen øverst til venstre. Alle knappene smelter sømløst sammen med det nye flatere brukergrensesnittet.

ios7-kamera-1

  • Alternativmenyen er fjernet. Spakene for å få tilgang til video- eller panoramamodus har også forsvunnet, og tilgang til dem ved å skyve brannknappen.
  • IOS 7-kameraet leveres med en ny modus kalt Square som, som navnet antyder, lar deg ta bilder som med firkantet modus, akkurat som Instagram.

ios7-kamera-2

  • Filtre i sanntid er tilgjengelige ved å bruke knappen til høyre for brannknappen. Når vi klikker på knappen, viser det effektene i sanntid. Vi må velge filteret vi ønsker og ta fotografiet med den påførte effekten.

io_7_camera_filters_all_fixed ios7-lockscreen

  • I iOS 7 svarer kamerastyret på tyngdekraften. Faktisk, hvis du glir høyere og spretter, kan det hende du er på app-tilgangsprett. Det er et publisitetsstunt, men det er kult.
  • Alternativet for å aktivere rutenettvisningen er skjult i applikasjonsinnstillingene (Kamera -> Bilder og kamera).
  • Og la oss ikke glemme, Camera-appen har også et nytt ikon.

Den nye Camera-appen vil være tilgjengelig på iOS 7 når den lanseres i slutten av september eller begynnelsen av oktober, visstnok.

Camera-appen, som forklart på iPhonehacks, har generelt fått en stor oppdatering på iOS 7, og funksjoner som sanntidsfilter og muligheten til å ta bilder øyeblikkelig vil puste nytt liv i den opprinnelige iPhone-appen. Hva synes du om nyhetene? Nok for å unngå å måtte bruke tredjepartsapplikasjoner?

Forrige artikkelHvorfor er iPad fremdeles vellykket og Microsofts overflate ikke?Neste artikkelAU Optronics kan slutte å være en leverandør av LCD-skjermer for iPad Mini

Jeg elsker alt som har med teknologi, kino, videospill, biler og Formel 1 å gjøre. Noen ganger skriver jeg om teknologi og hjemmekino på min personlige blogg: tucasauncine.com