Forhåpentligvis kommer iOS 11 med disse nyttige funksjonene

iOS 11

Med bare et par uker å gå til WWDC 2017 som skal avholdes på McEnery Convention Center i San José (California) og hvor Apple vil presentere nye versjoner av programvare for sine enheter, har det dukket opp et nytt konsept av iOS 11 med veldig interessante funksjoner.

Vi har tidligere sett et par iOS 11-videokonsepter med fantastiske funksjoner som et Apple Watch-brukergrensesnitt, nye funksjoner i multitasking, Split View for iPhone og 3D Touch-funksjoner i Kontrollsenteret.

iPad

Denne gangen vil vi dele en video publisert av MacStories på YouTube som gir oss et bredt utvalg av funksjoner som vi ser frem til å finne i iOS 11.

iOS 11: mye bedre multitasking

Konseptet av iOS 11 som du vil se nedenfor, er designet av Sam Beckett og fokuserer hovedsakelig på produktivitetsfunksjoner som Apple kan implementere i iOS 11 multitasking iPad.

Som du ser i videoen, ønsket designeren å vise fordelene som inkorporeringen av et dra og slipp-system for eksempel tekst, apper, dokumenter, bilder og til og med videoer i iOS 11 multitasking.

Det vises også et sterkt forbedret brukergrensesnitt-visning av Split View-funksjonaliteten med en appvelger som vil tillate brukere å organisere elementer og forhåndsvise innhold.

Bilder av det spektakulære nye konseptet iOS 11

Endelig påpeker dette nye konseptet med iOS 11 andre fordeler som f.eks snarveier til App Store, integrasjon av Klistremerker i Notes-appen, iCloud dokumenthåndtering og forbedringer i videoavspilling i Picture-in-Picture.

La oss få vite hva du synes om dette nye designkonseptet for iOS 11-brukergrensesnittet fra kommentarfeltet og på sosiale medier. Vil du at Apple skal forbedre multitasking av iOS 11? Bør nye iPad-er ha 3D Touch-funksjoner?

Spor | 9to5Mac