Forhåpentligvis presenterer Apple en iOS 13 som den i dette konseptet der alle ryktene er og mye mer

Vi er kl få dager etter at Apple introduserte verden for iOS 13, den nye versjonen av operativsystemet iPhone og iPad og forventningene skyrocketing. Vi har lyttet til rykter i flere måneder, og på få dager vil vi vite om ønsket fra mange av oss virkelig blir oppfylt eller ikke.

iOS 12 var en målt oppdatering som fokuserte på å forbedre ytelsen på eldre enheter og optimalisere bruken av ressurser. Nå med iOS 13 kunne Apple ta et stort sprang fremover, selv om det betyr at ikke så gamle enheter blir stående uten oppdateringen.

Å åpne munnen før den offisielle presentasjonen av iOS 13 Vi gir deg et konsept laget av Álvaro Pabesio som viser hvordan Apple kunne implementere mange av de filtrerte funksjonene i iOS 13, og i tillegg tilfører noen interessante nyheter.

De viktigste nyhetene i iOS 13 kunne se slik ut

Vi har allerede gjennomgått alle nyhetene som vi forventer fra iOS 13, i dette konseptet vil vi se hvordan de kunne se ut på Apple-enheter.

Mørk modus

Det kan være en av de viktigste nyhetene som vi ser i iOS 13 etter flere år med rykter. I år peker alt på det faktum at vi endelig får se dette nye fargegrensesnittet, og slik kan det se ut på iPhone og iPad.

En av de beste funksjonene i iOS 13s antatte mørke modus er at den skal jobbe med alle apper, har utviklerne sikkert jobbet fremover, men om noen måneder vil vi sikkert se de aller fleste oppdaterte apper.

Nytt grensesnitt på iPad

Et annet stort rykte vi har hørt er at iOS 13 vil transformere iPad fullstendig ved å bringe den litt nærmere macOS. Hjemmeskjermen kan forsvinne slik vi kjenner den til å bli et skrivebord i Mac-stil. Slik forestiller Álvaros konsept det, med et søkelys der appene ville vises som før.

Men dette ville ikke være den eneste nyheten, Files-applikasjonen som ble lansert sammen med iOS 11 var et gjennombrudd og i dette konseptet ser vi hvordan Det vil bli forbedret ytterligere ved å bringe brukeropplevelsen nærmere det vi har i macOS.

Flerbruker og mus

I følge ryktene vil iOS 13 tillate deg å bruke en mus, i det minste på iPad. Det er ikke kjent hvordan denne nye funksjonen vil fungere, om den vil være eksklusiv for noen apper eller også tillater at systemet kan brukes. I tillegg til dette viser dette konseptet mulighetene som en flerbrukermodus vil ha, noe Apple tillater i macOS, men ikke i iOS.

iPad som andre skjermbilde av macOS

Et rykte som har dukket opp ganske nylig, og som vi er veldig spente på. Tilsynelatende Apple ville bringe macOS til iPad gjennom speilet Mac-skjermen vår. En tydelig fordel å bruke profesjonelle macOS-apper med Apple Pencil.

Nye apper

Flere Systemapper blir redesignet i iOS 13 Og selv om ingenting er lekket så langt, viser dette konseptet nye funksjoner i Påminnelser, Apple Music, Mail og Messages.

påminnelser

Denne appen fortjener en dyp redesign som gjør den mye mer nyttig i våre dager. Dette konseptet løfter funksjonene med kategorier, statistikk og muligheten for å dele prosjekter med andre mennesker.

Apple-musikk

Apple har gjort musikkappen sin til den nest mest brukte på bare noen få år, det er et godt tidspunkt å gjøre en ansiktsløftning som bedre opplevelsen av bruker.

Post

Den opprinnelige iOS Mail-applikasjonen har vært uendret i årevis, og de mest profesjonelle brukerne laster ned andre alternativer, det ville være fint om Apple vil omfatte forbedringer som de av dette konseptet.

meldinger

Mange rykter tyder på at iMessage vil bli fornyet og vil bli gjort mer lik WhatsApp eller Telegram, vil vi ha et brukernavn og et bilde som i disse applikasjonene.

Nye funksjoner

I tillegg til alle disse funksjonene, viser dette konseptet andre mindre, men veldig interessante rykter som den nye volumindikator, en nedlastingsbehandler i Safari, samlingen av Finn min iPhone med Finn mine venner og nye widgeter.

Uten tvil dette konseptet bringer oss nærmere mange av alternativene som vi vil se i iOS 13 De kan se mye ut som det vi ser på disse bildene. Om en drøy uke vil vi vite alle nyhetene som Apple har forberedt.