Forkort ventetiden på Diablo Immortal med disse saga bakgrunnene

udødelig djevel

Diablo Immortal er et av de mest etterlengtede spillene for iPhone som ennå ikke har blitt utgitt.

En av de mest klassiske PC-sagaene vil gi spranget veldig snart til vår iPhone og iPad med en levering som lover myeDet har imidlertid ikke en planlagt utgivelsesdato.

Diablo Immortal er det første Blizzard-spillet som kommer til mobile enheter som er tilpasset og med en unik historie ligger mellom hendelsene i Diablo II: Lord of Destruction og Diablo III.

Denne nye og avventende levering vil tillate oss å utforske Sanctuary etter ødeleggelsen av den korrupte steinen i verden.

Energien som stammer fra fragmentene, tiltrekker seg alle slags trusler, vi må avslutte dem alle og utforske den nye verden som Blizzard Entertainment har designet.

Bedre med å vente med disse bakgrunnene

Vi kjenner allerede mange av nyhetene om spillet, for noen uker siden dukket det opp lekkasjer i mekanikkene i spillet, vi har til og med sett nye spill av spillet som gjør oss til lange tenner. men vi må vente på at Blizzard gjør nødvendige justeringer å forlate det perfekte spillet.

udødelig djevel trailer

Det kan interessere deg | Diablo Immortal, et av de mest etterlengtede iOS-spillene, skjuler en fascinerende historie

For å gjøre ventetiden morsommere, har vi valgt noen Diablo bakgrunnsbilder til din iPhone som vil se spektakulær ut, ekte fans laster ned mer enn ett.

For å gjøre det, klikker du bare på den du liker mest, berører og holder på skjermen og lagrer på bildene på enheten din.

Uten tvil et virkelig etterlengtet spill, og vi ønsker alle at det snart vil bli utgitt.

Forhåndsregistrering for Diablo Immortal er nå tilgjengelig på den offisielle hjemmesiden, og de som fullfører den vil ha mulighet til å få tilgang til spesielle belønninger, ganske snart du kan gjøre det direkte i App Store.