“Forleden dag fant jeg denne mobilen på gata”, den nye virale Twitteren

Tilsynelatende er det en vanlig tekst på en tweet, men den skjuler noe bak som har etterlatt tusenvis av mennesker lamslått. “Forleden dag fant jeg denne mobilen på gaten” en tweet som inneholder mer enn 60 000 retweets og legger til flere til hvert minutt som går.

Som alt i livet har det en begynnelse, og denne historien også. Så hvis du ser denne tweeten på tidslinjen din Twitter, Her forteller vi deg hvor denne viralen er født.

Hva er #DeleAlliChallenge?

“Forleden dag fant jeg denne mobilen på gaten”, en tweet full av mystikk

I den reneste stilen til Manuel Bartual, som i dag er ett år gammel på sin ferietråd, har denne jenta (@nelagarnela) klart å lage en historie som har tusenvis av mennesker hektet viral.

Det hele startet med en tweet som kunne leses:

Bilde - "Forleden dag fant jeg denne mobilen på gaten", den nye virale Twitteren

Så langt virker alt ufarlig og praktisk talt normalt i dag til dag på Twitter, men det er at tingen ikke stopper der. Denne brukeren åpnet en tråd der hun forklarte de rare hendelsene hun oppdaget som et resultat av å slå på mobilen.

Han oppdaget at han knapt hadde sosiale nettverk, bare en profil på Facebook og en annen på Instagram, og at du ikke hadde WhatsApp.

Litt etter litt bandt han prikkene til han fant et mystisk telefonnummer, og da han ringte telefonnummeret, ble det hørt noe rart og en mannlig stemme ba om 12 stykker og send en nøkkel. Herfra var den virale tweeten pyntet med mystikk og vant retweets hvert sekund.

“Siden han ikke er en youtuber eller en fotballspiller, vil du ikke se ham på TV”, den virale parodien på Twitter

Sammen med tilhengerne av viral tråd på Twitter, begynte de å finne ut at hver melding på mobilen tilhørte et sted, siden de var koordinater. På sin side så han at hvert bilde på Instagram-profilen tilhørte et av disse koordinatene.

All denne vitsen er veldig bra satt sammen og organisert, noe som har ført til generasjonen av en viral som alle snakker om. Så hvis du skjønner “Forleden dag fant jeg denne mobilen på gaten”, vet du hvor den kommer fra.

Bare gjør et enkelt søk på Twitter For å se hvilken ringvirkning det har hatt, og de er de samme, er det til og med parodier som ikke kunne gå glipp av på Internett.

Bilde - "Forleden dag fant jeg denne mobilen på gaten", den nye virale Twitteren

“Jeg må fortelle deg dette fordi jeg FLIPPER”, dette er hvordan alle tweets som har blitt med i viralen begynner.

Slik ser du appene med tilgang til Twitter

Bilde - "Forleden dag fant jeg denne mobilen på gaten", den nye virale Twitteren

Da ankom Photoshop og situasjonen for denne viralen ble bedre. Det var ingen mangel på memer og latterliggjøring.

Bilde - "Forleden dag fant jeg denne mobilen på gaten", den nye virale Twitteren

Bartual har blitt strippet for sine domener å gjøre plass for viral fra Twitter for øyeblikket og er at hvis du ser en lignende tweet i tidslinjen din, vet du hvor den kommer fra. Uten tvil, “Forleden dag fant jeg denne mobilen på gaten”, er tweeten med mest effekt av øyeblikket

Iker Casillas-undersøkelsen om mannen nådde månen blir viral på Twitter

Har du sett tweeten? Visste du Twitter-viralen om mobilen som ble funnet på gaten? Hva synes du om viralene?