contadores Skip to content

Forskjeller mellom fotobiblioteket og bildene mine i streaming. Som er bedre?

Apple gir oss flere alternativer for å administrere bildene og videoene vi tar med iPhone og iPad. Vi kan velge den klassiske prosessen med å sende dem til teamet vårt med kabelen, bruke en spesifikk app eller dra nytte av alle fordelene som skyen gir oss. Og er det med iCloud alt på raskt, enkelt og automatisk.

Men husk at vi med iCloud kan administrere bildene og videoene våre med to verktøy: bruker fotobiblioteket eller med “Mine bilder i streaming”. Forresten, hvis du er i tvil om dets drift, anbefaler vi at du leser den komplette opplæringen om hvordan du konfigurerer og lagrer bilder og videoer i iCloud Photo Library (2018) eller opplæringen om Hva er og hvordan du konfigurerer bildene mine i streaming (2018) .

Begge er gode løsninger, men avhengig av dine behov, foretrekker du sikkert en fremfor en annen. Så for å hjelpe deg med å ta denne viktige avgjørelsen, vil vi vise deg hva forskjellene er mellom Fotobiblioteket og Mine bilder i streaming.

Det kan interessere deg | Med dette trikset kan du spare plass i iCloud Photo Library

Hva tar mindre opp?

Både Fotobiblioteket og Mine bilder i streaming lagrer multimediainnholdet ditt i iCloud, en lagringsplass i skyen som som standard har 5 GB. Selvfølgelig, mens Fototeca vil laste opp alle bildene og videoene dine inntil du går tom for plass, er det bare bilder fra My streaming som er tilgjengelige laget de siste 30 dagene med en grense på 1000, det vil si den nyeste.

Nettopp av den grunn hvis du vil spare plassDet kan være lurt å bruke My Streaming Photos. Men hvis du vil ha alt og du har ikke noe imot å kjøpe mer plass, så din ting er Fotobiblioteket.

Hvor kan jeg få tilgang til bildene og videoene mine?

I begge tilfeller lastes bildene og videoene automatisk, og for å få tilgang til dem må du bare gjøre logg på iCloud med Apple ID-legitimasjonen din. Du kan gjøre dette på følgende enheter: Mac, Windows PC, iPhone, iPad, iPod touch og Apple TV (4. generasjon).

Imidlertid med iCloud Photo Library kan også vises med Apple Watch, noe som ikke kan gjøres med Mine bilder i streaming. Så hvis du har Apple Watch, er det et poeng å vurdere.

Det kan interessere deg | Forskjeller mellom iTunes og iCloud-sikkerhetskopier

Hvilke filer lagres?

Både Fotobiblioteket og streamingbildene mine lagrer JPEG-, TIFF- og PNG-filer, det vil si de typiske utvidelsene av fotografier. Fotobiblioteket lar oss imidlertid også lagre HEIF, HEVC – nye optimaliserte formater av iOS 11 som vi anbefaler deg å informere deg selv om å kjenne til fordelene med den, RAW, GIF og MP4.

Som du kan se, Fotobiblioteket lar deg lagre ikke bare bilder i tradisjonelle formater, men også andre mer komprimerte utvidelser, videoer og noen animasjoner.

Hvordan lagres bildene?

I begge tilfeller blir bildene lastet opp til iCloud. Men Fotobiblioteket bruker iCloud-plass, og bildene mine i streaming tar ikke bort plassen. Mens de er i fotobiblioteket, blir de lagret i full oppløsning og deres påfølgende justeringer, med Mine bilder i streaming blir de delt i lavere oppløsning for iPhone, iPad og iPod touch, men komplette for Mac eller PC, men endringer blir ikke alltid oppdatert.

Det kan interessere deg | Slik tar du bilder med iPhone i JPEG-format med iOS 11

Hva er bedre?

Selvfølgelig, hvis du brenner for fotografering og liker den gode optikken på iPhone-en, foretrekker du sannsynligvis å bruke Fotobiblioteket og ha alle bilder og videoer og påfølgende endringer tilgjengelig i beste kvalitet.

Om tvert imot det gir deg litt den samme oppløsningen, og du foretrekker å optimalisere plassen din eller du bare ikke vil betale for iCloud, kanskje det er mer enn nok med Mine streaming-bilder.

via | manzana