Forskjeller mellom iPhone 5 og Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5

Nå som vi har blant oss Samsung Galaxy s4 I mer enn en måned er det på tide å møte den med sin største konkurrent, i hvert fall i salg: iPhone 5. Selv om det ser ut til at den vil bli fornyet innen kort tid, er den, som vi sier, den nåværende konkurrenten til den koreanske terminalen. Det er klart kjennetegn ved Samsung Galaxy s4 De vinner, for noe det var det siste som traff markedet.

1.- Skjerm

I emnet på skjermen er hvor vi vil finne flest forskjeller mellom den ene og den andre terminalen, fordi både dimensjoner og forhold er veldig forskjellige. Han Samsung Galaxy s4 Den har en 5-tommers Full HD Super Amoled-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Imens han Iphone 5 Den har en 4-tommers retina-skjerm med en oppløsning på 1 136 x 640 piksler. Husk at Samsung Galaxy s4 den har Gorilla Glass III.

2.- Størrelse, tykkelse og vekt

Han Samsung Galaxy s4 veier 130 gram mens 112 er gram av Iphone 5. Når det gjelder målingene, som har mye å gjøre med størrelsen på skjermen og dens proporsjoner, har den en lengde på 136,6 millimeter med 123, 8 av Iphone 5 og en tykkelse på bare 7,9 millimeter, litt mer enn Iphone 5, med en tykkelse på 7,6 millimeter.

3.- Prosessor

Samsung inkluderer åtte kjerner i Galaxy S4 I prinsippet, men det må huskes at det også finnes en versjon med en firekjerners Snapdragon 600, og at det også er denne siste versjonen som har markedsført det største antallet terminaler. Quad Core vil ha 1,9 GHz og Octa Core 1,6 GHz. Iphone 5 Den har 2 kjerner med en egen Apple A6 1.3 Ghz-prosessor.

4.- Batteri

Han Samsung Galaxy s4 Den har et 2100 mAh batteri. Batteriet er avtakbart, noe som gjør at du kan ta med deg reserve og ikke kondisjonerer terminalens levetid når det kan byttes ut. For hans del, the Iphone 5 Den har 1440 mAh, så dens varighet er i prinsippet mindre enn Samsung. I tillegg er ikke iPhone-batteriet lett å fjerne, siden terminaldekselet må skrues ut.

Samsung Galaxy s4

5.- Minne

Den koreanske terminalen har 2 GB seriell RAM som gjør at den holder tritt med det siste på markedet. Det interne minnet forblir det samme: det varierer fra 16 GB til 64 GB (kan utvides via microSD-kort). Når det gjelder iPhone 5, har den også tre forskjellige kapasiteter: 16, 32 og 64 GB, men den har ikke et micro SD-spor.

6.- Operativsystem

Bortsett fra skjermen, som som sagt var en av de største forskjellene vi kunne finne mellom disse to terminalene, er en annen stor forskjell, som det ikke kunne være ellers, operativsystemet. Han Samsung Galaxy s4 Den ble utgitt med Jelly Bean 4.2.2 og Iphone 5 den har iOS6.

7.- Kamera

Når det gjelder oppløsning, er kameraet integrert av Samsung Galaxy s4 er helt klart overlegen med 13 megapiksler for 8 av Iphone 5. Når det gjelder frontkameraet, er oppløsningen til kameraet til Iphone 5 Det er 1,2 megapiksler mens Samsung-terminalen har 2 megapiksler. Begge hovedkameraene kan spille inn FullHD-video med en hastighet på 30 bilder per sekund.

Iphone 5Iphone 5

8.- Tilkoblinger

Når det gjelder de fysiske forbindelsene Iphone 5 Den har sin egen kontakt: lynet 9 mens kontakten til S4 er den typiske Micro USB. Som for trådløst har begge en lik WiFi-kapasitet, 802.11 a / b / g / n. Bluetooth 4.0 både selv om S4 har A2DP. NFC-tilkoblingen er bare tilgjengelig på S4, the Iphone 5 det mangler det fremdeles. Til slutt innlemmer S4 infrarød som en nyhet, mens Apple-modellen ikke gjør det.

Som vi ser er egenskapene til den koreanske terminalen over funksjonene til iPhone 5. Dette er til en viss grad logisk hvis, som vi allerede har sagt, Samsung-terminalen har vært i markedet i en måned og Apple-terminalen er omtrent som skal fornyes. Det interessante vil være å vite om Apple, med fornyelsen av iPhone 5, vil kunne matche eller, hvorfor ikke, slå den koreanske terminalen. La oss ikke glemme at avansementet i teknologiens verden skjer raskere jo større konkurranse motstanderen gir deg. Og fra denne konkurransen kan vi bare komme forbrukerne til gode.

Det er bare noen få dager igjen for å vite hvordan den nye renoverte Apple-terminalen vil se ut. La oss huske at det mest sannsynlige vil være at det blir presentert under WWDC som begynner 10. juni.