Første anmeldelser / analyse av iPad 4 og iPad Mini

Første anmeldelser / analyse av iPad 4 og iPad Mini

IPad Mini og den nye iPad 4 (fjerde generasjon) har blitt presentert for litt over en uke siden og er ennå ikke til salgs, selv om noen heldige allerede har klart å få tak i de nye enhetene og etterlater oss med lange tenner på Legg ut de første inntrykkene dine med de nye enhetene.

Vi kommer til å gå gjennom meningene til noen av de viktigste mediene på teknologi. Hva vil de tenke om den nye iPad Mini og den nye iPad 4?

Meninger om iPad Mini

Sløyfen

Jeg brukte min iPad Mini til oppgaver som å se på film eller spille spill, og jeg brukte den mye. Batteriet varer i flere dager, selv med konstant bruk av enheten. Det overrasker virkelig hvor enkelt det er å integrere iPad Mini i hverdagen, enda mer enn det som skjedde den gangen med 10-tommers iPad.

Den ser egentlig ikke ut som en mindre iPad, men den ser ut som en helt annen enhet takket være komforten og funksjonaliteten.

Forskjellen sammenlignet med 7-tommers modeller fra andre produsenter, er skjermen relativt stor, siden iPad Mini faktisk har en 7,9-tommers skjerm.

Enheten er godt strukturert, og dens form og størrelse har blitt studert veldig intelligent som forventet av enhver Apple-enhet.

Engadget

Til tross for at iPad Mini ikke har retina-skjerm, er fargegjengivelsen, kvaliteten og lysstyrken betydelig bedre enn på iPad 2, og den kan sammenlignes med retina-skjermen iPad.

Farger er veldig behagelige for øyet, selv ved rare vinkler – Apple skuffer ikke i denne forbindelse. IPad Mini er ikke et produkt etter kompromiss og kan ikke betraktes som en “liten iPad”.

På en måte er det den beste nettbrettet Apple har laget til dags dato: en utrolig slank og veldig lett enhet, godt bygget og med fenomenal batterilevetid.

Det er sant, det er ikke det kraftigste nettbrettet som Apple har laget, og skjermen har en lavere kvalitet enn den fjerde generasjonen av iPhone, men du vil sikkert ikke bli skuffet.

For € 329 vil du ha alt et større og dyrere nettbrett tilbyr.

Sammenlignet med Kindle Fire, finner vi et nettbrett som tilbyr oss mange flere funksjoner og ikke er utelukkende dedikert til salg av innhold. Sammenlignet med Nexus 7 er den på et mye høyere nivå og gir enkel tilgang til alle funksjoner.

Derfor er det verdt å bruke litt mer på å ha en iPad Mini, logisk sett må du være på et budsjett og ikke være en Android-elsker. Det er enkelt, iPad Mini er et flott nettbrett.

Kanten

Det er et vakkert bygget nettbrett, det fungerer perfekt, det har veldig funksjonell og feilfri programvare. IPad Mini er et utmerket nettbrett, selv om den ikke er den billigste.

Vi kan ikke tenke på noe annet selskap som ikke kjenner Apple som bekymrer seg så mye for utformingen av en perfekt enhet fra praktisk synsvinkel og bruker materialer av høyeste kvalitet i produksjonen.

Det har noe som gjør at vi holder den i hånden, og vi vil alltid bruke den.

Ville du foretrukket en høyere skjermoppløsning? Selvfølgelig. Ville du som standard foretrukket overlegen maskinvare eller et utvalg forskjellige applikasjoner? Nei, jeg vil ikke engang ha et bedre batteri.

IPad Mini er det beste nettbrettet som finnes, og du kan ikke tro det, men jeg har brukt en Nexus 7 i flere måneder.

Det vil ikke være det billigste nettbrettet på markedet, men det er sannsynligvis det beste.

Resultat: 9 av 10.

Techcrunch

Det er et fantastisk apparat, selv skjermen uten å være netthinne er mye bedre enn iPad 2.

Prisen er høyere enn konkurrentene, men kvaliteten er betalt og iPad Mini er en betydelig forbedring i forhold til iPad 2 og er tilgjengelig til en mye lavere pris.

Tid

Selv om skjermen ikke er netthinne, er resultatet ikke dårlig. Selvfølgelig føles det som om teksten er uklar hvis du er vant til en iPad 3, men kvaliteten er utmerket.

Beslutningen om å bruke en 7,9-tommers skjerm betyr at den har et mye større overflate enn konkurrerende alternativer.

Hvis budsjettet tillater det, er iPad Mini det beste lille nettbrettet tilgjengelig, med en utrolig design, vekt og størrelse som garanterer at den blir den mest bærbare.

AllThingsD

Apple har oppnådd et imponerende resultat og klart å lage et nettbrett som er betydelig tynnere og lettere enn hovedkonkurrentene, men med en bredere skjerm: 7,9 tommer.

Han unngikk også å bruke plast, som allerede er til stede i resten av 7-tommers tablettene på markedet. IPad Mini er laget av et enkelt stykke aluminium. Dette er det ideelle alternativet for alle som leter etter et lite nettbrett.

Guardian

Det som er mest overraskende er vekten. IPad Mini er mye lettere enn Kindle Fire og Nexus 7, selv med smartdekselet festet. I tillegg er det også mer subtilt: det er et ideelt apparat for de som bruker det til å lese eller se film og bilder, det kan holdes med en hånd i flere timer uten å bli slitsom. Den kan til og med bæres i en jakkelomme.

Batteriet er fantastisk, det gir en rekkevidde på 12 timer.

Vi henvender oss nå til noen meninger på iPad 4

Techcrunch

Hvis du skal kjøpe en iPad for første gang, vil iPad 4 overraske deg med sin store kraft: den er raskere enn før og har nye teknologier som LTE-kompatibel med nettverk over hele verden og den nye Lightning-kontakten.

For de som allerede eier iPad 3, er hoppet ikke så stort som det var mellom iPad 1 og iPad 2, det er bare en mindre oppgradering. Hvis du har en iPad 3, kan du vente til femte generasjon uten problemer.

Kanten

Den nye generasjonen iPad er resultatet av en bevisst beslutning fra Apple, nå har den hele iDevice-linjen oppdatert med nye prosessorer og den nye Lightning-kontakten.

De viktigste forskjellene vil bli sett om et par år, når noen spill ikke vil gå bra på iPad 3, men vil fungere perfekt på iPad 4.

IPad 4 har en høyere hastighet generelt og spesielt på bildene som oppnår en mye høyere ytelse. I alle fall er det en oppdatering av nettbrettet og ytelsen med applikasjonene forblir den samme som i forrige versjon.

Hvis du har en iPad 3, er det ikke nødvendig å oppdatere den for å fortsette å glede seg over den til fulle.

Engadget

To ganger raskere, lengre batterilevetid og samme mengde strøm. Hva annet er det å si om fjerde generasjon av iPad? Det er en suksess på alle fronter, de som har kjøpt en iPad 3 vil ikke være fornøyde og vi forstår den perfekt.

Hvis du tenker å kjøpe et 10-tommers nettbrett, er dette det best mulige alternativet.

Kanskje har Apple oppdatert iPad 3 for å unngå en mulig kannibalisering av den av iPad Mini, så iPad 4 er enda mer forskjellig fra iPad Mini.

Det ser ut til at alle mediene er enige om at de nye Apple-nettbrettene er et sant under. Så det eneste spørsmålet du bør stille deg selv om du tenker å kjøpe et nettbrett er Hvilken størrelse skal jeg velge?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!