contadores Skip to content

Første Apple blyantmotstandstest

Hver gang Apple markedsfører en ny enhet eller tilbehør, trenger du ikke vente lenge for å begynne å se de første motstandstestene. Bare noen få dager etter lanseringen, Den første videoen som viser motstanden til Apple Pencil er allerede publisert, pekepennen til iPad Pro.

Siden den kontroversielle Bendgate med iPhone 6 Plus kom i lys i fjor, har Bend Test, som ikke er noe annet enn å teste motstanden til en enhet som skal bøyes. Men denne gangen var det ikke noe forsøk på å brette noen smarttelefon, men Apple Pencil.

Apple Pencil gjennomgår sin første utholdenhetstest.

Tror du Apple Pencil vil brette seg? Hvor lenge vil den holde på? Deretter Vi overlater deg med resultatet av denne motstandstesten utført på Apple-pennen, som kan sees i videoen laget av Zach Straley og publisert på YouTube-kanalen hans.

Det kan interessere deg | De første bryggene til Apple Pencil vises.

Apple blyant er mer motstandsdyktig mot bøying enn mange trodde

Zach Straley gir allerede et snev av utholdenhetstestresultatet gjennom tittelen av videoen: Apple blyant tortur test! Ikke lad iPad Pro’s Apple-blyant slik! “. Det gjør det allerede klart at du ikke trenger å lade Apple Pencil på iPad Pro på denne måten, slik at du kan forestille deg resultatet.

I løpet av de nesten 6 minuttene videoen varer, kan du se hvordan den utfører en rask oppboksing Apple Pencil og iPad Pro. Så gir han en liten demonstrasjon av hvordan du kan skrive med blyanten på nettbrettet og endelig komme helt inn i Bend Test.

i denne videoen Straley prøver å bøye Apple Pencil mens den er koblet til Lightning-kontakten på iPad Pro. For å gjøre dette, gjør det en spak av alle fasonger og ved å ha mer og mer kraft på Apple-blyanten.

Det må sies Apple Pencil er et veldig motstandsdyktig tilbehørDu må bare se hvordan den tåler kraften som er utøvd før, og demonstrerer hvor vanskelig det er å bøye den. Først etter flere minutter å prøve å bøye den, klarer han å bryte baksiden av enheten der lynkontakten er.

Apple Pencil gjennomgår sin første utholdenhetstest.

Til slutt prøver Straley å brette Apple blyanten i to med hendene, noe som er umulig. Apple-pennen tåler slag som en mester takket være det faktum selskapet har brukt en hengselmekanisme i den delen der den kobles til iPad Pro, hvor lynkontakten er plassert.

Og du, trodde du at Apple Pencil skulle være så motstandsdyktig?