contadores Skip to content

Første bilder av helse, iOS 8-appen som “måler vår helse”

Å kontrollere helsen vår med iPad og iPhone vil være mulig med Helse

Under Keynote til WWDC14 viste de fra Cupertino oss alt nytt som venter oss når høsten kan vi oppdatere iDevice til iOS 8, det splitter nye operativsystemet for dine mobile enheter.

Av de nyhetene de presenterte på WWDC, er den som angår oss for øyeblikket Heatlh, et program som vi kan registrere vår fysiske aktivitet, samt hviletiden eller hva vi spiser, for å ha en global visjon om vår helsetilstand.

Til slutt ble det mystiske Apple-prosjektet relatert til helse avslørt, som vi håper vil bli komplementert med mulig iWatch i ikke alt for fjern fremtid. I tillegg til å være litt nysgjerrig, kan være veldig nyttig å overvåke helsen vår selv, eller i et øyeblikk av presserende, siden alle målingene vi foretar ville bli registrert.

første-bilder-helse-en

Første virkelige bilder av helse

Etter det første øyeblikket etter presentasjonen, har alle som har registrert sin iDevice som utvikler, som vi nevnte før, kan du allerede glede deg over nyhetene om iOS 8. Takket være dette kan vi ha de første bildene av hvordan de nye alternativene blir.

De av Cupertino har jobbet sammen med helsevirksomheter å kunne lage et program som virkelig er verdt, og det er grunnen til at vi kan ha så fullstendig informasjon om helsen vår i Health-applikasjonen, som kommer naturlig med alle enheter som bruker iOS 8.

første bilder-helse-2

Så snart du får tilgang til applikasjonen, kan vi se et sammendrag av de forskjellige kategoriene som kan måles med Health; Vi kan finne diagrammer med analyse av søvn, medisinsk behandling vi tar, fysisk trening vi har utført … og mange andre alternativer som Vi kan konfigurere dem til å være organisert etter dager, uker, måneder eller år.

For nødsakene som vi diskuterte, er det muligheten for opprette en medisinsk profil der vi kan inkludere plager, allergier eller behandlingen vi tar, og det er relevant.

første bilder-helse-3

Å telle det er greit, men det er ingenting som å video for å vise Helse i aksjon:

Som de kommenterer fra 9to5Mac, har helse mange muligheter og mer med det alternativet andre helseprogrammer kan ta medisinske data herfra, som kan konfigureres for å tillate tilgang eller ikke.

For deg, tror du det har så mange muligheter som de presenterer for oss, eller tror du det har en flott fremtid?