contadores Skip to content

Første hånd på video av mulige iPad Mini 2 og iPad 5 tilfeller

En video vises der vi kan se de antatte sakene om iPad 5 og iPad Mini 2

Den allerede berømte Sonny Dickson får fordel av tusenvis av Apple-tilhengere takket være antall lekkasjer han har publisert i flere uker. Dickson var en av de første som filtrerte omslagene til iPhone 5c og også iPhone 5s, og nå gjentar den seg igjen, selv om denne gangen gjør det med et annet av Apples stjerneprodukter: iPad.

For noen dager siden publiserte bloggeren bilder av det som antas å være iPad 5 i romgrått. Ikke fornøyd med disse bildene, nå har han publisert en video der du kan se hva, igjen, skal være iPad 5 og iPad Mini 2 tilfeller i den nevnte fargen: mellomrom grå.

Det vi kan se i videoen er faktisk ikke så overraskende. Etter linjen med alle ryktene som vi har sett gjennom de siste månedene, ser vi at iPad Mini 2 kunne beholde praktisk talt samme design som den nåværende modellen og iPad 5 kan ta i bruk denne designen. Og dermed Apple ville forene utformingen av iOS-enheter.

Det er fortsatt for tidlig å vite når vi får se de nye iPad 5 og iPad Mini 2 i butikkene. Ryktene er noe motstridende. Noen kilder forsikrer det 15. oktober Apple vil presentere de fornyede versjonene av de to enhetene og på sin side sier de at iPad 5 kunne komme på den nevnte dagen, men at iPad Mini 2 kan bli forsinket til begynnelsen av 2014.

iPad Mini 2 og iPad 5 kan være tilgjengelige i tre forskjellige farger

Hvis vi lytter til ryktene, kan vi få et inntrykk av funksjoner som fremtidens iPad og iPad Mini kan ha. Det er ganske sannsynlig at de vil montere den nye Apple A7-brikken med 64-bits teknologi (kanskje iPad 5 monterer en A7X og iPad Mini 2 A7). Det sies også at begge enhetene kan innlemme Touch ID (fingeravtrykssensoren som Apple ga ut med iPhone 5s), og også når det gjelder iPad Mini 2, forventes det at den også har den ønskede retina-skjermen.

Det er også rykter om at de neste generasjonene av iPad (både 7,9-tommers og 9,7-tommers-modeller) kan komme i tre forskjellige fargeversjoner: hvitt / sølv, romgrått og gull. Nøyaktig de samme fargene som iPhone 5s.

Som de sier på iPhone i Canada, har vi ikke noe annet valg enn å følge med på nyhetene og vente til Apple bestemmer seg for å presentere nye iPad Mini 2 og iPad 5. Vi gleder oss til det, men vi må være tålmodige.