Første inntrykk på den nye iOS 8.1.1 på iPhone 6

iOS 8.1.1 på iPhone 6: førsteinntrykk av den nye systemoppdateringen

I går gjorde Apple tilgjengelig for brukerne en ny oppdatering til det mobile operativsystemet, som vi allerede lar deg laste ned alle nedlastingslenkene for alle kompatible enheter. Er om iOS 8.1.1, og det er en mindre oppdatering der det knapt er nyheter utover en ytelsesforbedring i iPhone 4S og iPad 2, men det er også funnet noen ytelsesforbedringer i de nyeste smarttelefonmodellene.

I september i fjor ble iPhone 6 lansert, og sammen med dem ble iOS 8 utgitt, en ny versjon lastet med funksjoner og funksjoner, men også med flere store problemer relatert til batterilevetid, WiFi-tilkobling, Safari eller iCloud Kjør, blant andre. Litt etter litt har Apple løst disse feilene og forbedret ytelsen betydelig, selv om han fortsatt har en vei å gå.

iOS-8-1-1-iphone-6-3

Først av alt, si det Hvis du har Jailbreak gjort på enheten din og ønsker å beholde den, er det bedre å ikke oppdatere, siden gutta fra Cupertino har klart å lappe Pangu8 i iOS 8.1.1 og er foreløpig ikke tilgjengelig for denne siste versjonen. Men la oss ikke henge lenger, og vi kommer til å fortelle de første inntrykkene om denne oppdateringen på en iPhone 6.

iOS 8.1.1 en mindre oppdatering som forbedrer ytelsen

Som vi tidligere har sagt, iOS 8.1.1 er i utgangspunktet fokusert på å forbedre systemytelsen på eldre kompatible enheterDet vil si på iPhone 4S og iPad 2, hvis brukere klaget fra begynnelsen av at det falt mye da de installerte den nyeste versjonen. Men utover disse modellene, forbedring har også blitt notert i andre nyere modeller.

IPhone 6 brukere har også lagt merke til en viss forbedring i systemytelsen etter oppdatering til den nyeste versjonen. Mange forventet at iOS 8.1 ville møte alle disse problemene, men det var fremdeles noen verserende problemer som de har prøvd å løse i denne andre. Noe av det mest bemerkelsesverdige var relatert til iCloud Drive, som direkte ikke fungerte ved noen anledninger, noe som nå er løst.

ios-8-1-1-iphone-6-4

På den annen side påpeker de det Løst problem som førte til at menyutvidelser for delingshandlinger ble endret og omorganisert disse kom tilbake til sin forrige tilstand. I iOS 8.1.1 har det også blitt lagt merke til at rullefeil er fikset i noen applikasjoner som Evernote eller 1Password.

IPhone 6-batteriet forbedres dramatisk med iOS 8.1.1

Et annet problem der store endringer er notert på iPhone 6 som kjører iOS 8.1.1, er på batteriets levetid. Nå er enhetens autonomi mye mer stabil, og den går ikke så raskt ut som det skjedde før.

ios-8-1-1-iphone-6-2

Fra RedmondPie forplikter de seg til at før batteriet til iPhone 6 ble tappet raskt i noen tilfeller, og det ikke kom til en dag uten å måtte lade. Men med iOS 8.1.1 har de lagt merke til det spill, bilderedigeringsprogrammer og andre funksjoner som krever mer ressurser kan kjøres og autonomi varer mye lenger.

Har du allerede oppgradert til iOS 8.1.1? Har du lagt merke til noen forbedring? Vi liker å vite din mening, så ikke nøl med å fortelle oss om opplevelsen din gjennom kommentarene.