Første iPad 5 deksler og deksler nå på salg

Hvis vi blir styrt av tempoet i oppdateringene som Apple har fulgt så langt med iOS-enheter, forventes det at neste iPad 5 fremdeles vil ta 5 eller 6 måneder til. Fortsatt er det rykter om at selskapet kan lansere den nye modellen tidligere og forkorte levetiden til den nåværende modellen, og dermed akselerere tempoet i oppdateringene for å kunne konkurrere mot andre produsenter som lanserer forskjellige produkter med lignende egenskaper.

Under hensyntagen til rykter om at iPad 5 vil ha et lignende design som iPad miniProdusentene av iPad-saker og omslag har allerede begynt å fungere og opprettet de første sakene som de hevder vil være kompatible med den neste 9,7-tommers iPad når den treffer markedet.

Kinesiske case- og covermakere har allerede lagt det første iPad 5-tilbehøret til salgs

Disse omslagene er trofaste fremstillinger av ryktene som har kommet frem til nå. Produsenter har opprettet saker etter designen av iPad mini, men gjør dem litt større. Med andre ord, de er etui for en litt større, tynnere enhet, med små rammer rundt skjermen og, selvfølgelig, med avrundede hjørner. I tillegg har ermene plass til lynkontakten på bunnen og høyttalergitter på hver side av kontakten (iPad 4 har høyttalere på baksiden).

De første omslagene er allerede til salgs gjennom det kinesiske e-handelsnettstedet Alibaba, en enorm portal for salg av alle slags produkter fra Kina. Å kjøpe en av disse sakene er selvfølgelig noe risikabelt, da det ikke er noen bekreftelse på at når den nye iPad 5 når markedet, er de virkelig kompatible med det, og vi kan kaste penger.

Selvfølgelig risikerer kinesiske produsenter mye ved å lansere disse dekslene på markedet så snart. Det er ingen bekreftelse på at iPad 5 har dimensjonene de bruker for enheten, og hvis den endelig kommer med andre tiltak, vil de tape mye penger investert i disse tilfellene og dekslene. Selv om de ser på det derimot, i tilfelle målingene er riktige og disse koffertene og dekslene er kompatible, vil de være de første til å ha tilbehør som er kompatibelt med neste generasjon iPad.

Det er ikke første gang produsentene av deksler opptrer på denne måten og baserer sine kreasjoner på rykter. Noen ganger er det riktig og andre ganger ikke. Utvilsomt en stor risiko, men virksomheten er sånn, og de som ikke risikerer, vinner ikke.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog