Første iPad 5-lekkasje

Apple ser ut til å ha en kontrakt med noen for å komme ut med spesifikasjoner, hus for selskapets nye enheter og alle slags lekkasjer. I dag har en av de tusenvis av tilfeller som blir produsert av den nye iPad 5 kommet fram, som fotografier.

Ryktene antyder at produksjonen av iPad 5 er i ferd med å starte, og at denne produksjonen vil ha et akselerert tempo for å komme frem til dagen for presentasjonen og lanseringen. I dag bringer vi deg sannsynligvis den første lekkasjen fra produksjonen av den fremtidige iPad 5. Hvis du ser på bildet, vil vi se hvordan sidekantene på skjermen på frontpanelet er mye tynnere enn fronten på iPad 4 eller iPad Retina, iPad 4 måler 241,2 mm høye med 185,7 brede og 9,4 tykke med en sluttvekt på omtrent 650 gram. Vi tror også at den vil ha de samme tomme som forgjengerne, saken ligner på iPad Mini.

Selv om vi antar at det er en original sak for fremtidens nettbrett, er det også mulig at det er en kinesisk kopi av Apple-enheten. Vi kan ikke si mer, siden vi ikke kjenner noen spesifikasjon, heller ikke den mulige datoen eller prisen for nettbrettet. Kanskje den typen filtrering vil komme ut senere, og en av grunnene til at de forsinker skyldes selve operativsystemet, iOS 7, siden nevnte system vil ha nok visuelle endringer som vi er vant til i de gamle versjonene.

Kilde: nowhereelse